Jackie

2018 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

4-vuotias Jackie-kissa on erittäin kiltti ja leikkisä sekä tykkää viettää aikaa aina siellä missä ihmisetkin ovat. Jackie saapui Rekku Rescuen sijaiskotiin heinäkuun lopussa ja etsii nyt kotia rauhallisesta aikuiskodista, jossa on tyttökissa seurana ja jossa ymmärretään kissan aktivoinnin tärkeys. 

14.08.2022

Vanhassa kodissaan Jackie on tullut hyvin toimeen tyttökissan kaverina, joten uudesta kodista voisi hyvin löytyä Jackielle kissakaveri samalta energiatasolta.

Sijaiskotiin saavuttuaan Jackie ei kamalasti arkaillut vaan kaikki paikat tutkittiin huolella lävitse, jonka jälkeen Jackie oli valmis tekemään tuttavuutta ihmisten kanssa. Yksi Jackien suosikkiasioita onkin tulla syliin leipomaan sekä äänekkäästi kehräämään. Jackie on muuten aika hiljainen kaveri, mutta etenkin ruokinta-aikaan hänellä riittää asiaa. Jackie osaa myös tulla hakemaan ihmistä leikkimään, jos edellisestä leikkisessiosta on ollut liian kauan aikaa. Välillä Jackie on saattanut myös ”haastaa” leikkimään kevyesti läpsäisemällä ohi kulkevaa ihmistä. Suosikkileluja ovat olleet etenkin pienet pallot sekä hiiret, joiden perässä on mukava juosta. Myös erilaiset onkilelut ovat olleet Jackien mieleen.

Jackie antaa todella kiltisti nostaa sekä käsitellä itseään. Matolääkkeiden antaminen sekä kynsienleikkuu on sujunut ongelmitta. Jackie antaa myös nätisti pukea valjaat ylleen ja rohkean luonteensa vuoksi Jackie voisi nauttia myös valjasulkoilusta. Sijaiskotiin tultuaan Jackiella oli hieman ongelmaa ruuan kanssa nirsoilun suhteen. Nyt kuitenkin Jackie syö jo hienosti laadukasta märkäruokaa ja on jo hieman maistellut myös raakaa lihaa. Jackie toivoo, että uudessa kodissa jatkettaisiin myös laadukasta sekä kissan terveyttä tukevaa ruokintaa.