Itkupilli

Lisätty sivulle: 2010-10-11

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Itkupilli
12/2010 Itkupilli sai kodin Suomesta.

****

11.10.2010 Itkupilli odottaa kotia Tallinnassa.

Olimme tarhamatkalla ja yövyimme Tallinnassa. Majapaikan ikkunasta kuului yöllä pienen kissan maukumista ja aamun valjetessa lähdimme katsomaan, mikä ääntä aiheuttaa. Kulman takana auton alla oli pieni nyytti, joka kutsusta tuli luokse. Hotellin vastaanoton ihmiseltä kuulimme, että pikkuinen oli itkenyt jo muutaman yön, mutta mitään ei ole voitu tehdä. Otimme Itkupillin mukaamme ja saimme järjestymään sille hoitopaikan Tallinnasta.

Itkupillin tassut olivat harmaat valkoisen sijaan ja vatsa kurni. Silti Itkupilli aloitti kehräämisen kun pääsi ihmisen syliin ja nautti kun hänet huomattiin, eikä enää tarvinnut maukua nälkäänsä ja yksinäisyyttä. Itkupilli on noin 3,5 kk vanha, muutaman kuukauden liian vanha kotikissaksi, joka on kylmästi jätetty kylmenevään syksyyn.

Nyt Itkupilli etsii rakastavaa kotia. Kotia, joka ei hylkää vaikka kissasta kasvaakin aikuinen, eikä se enää näytä söpöltä pennulta.

Itkupilli luovutetaan rokotettuna, sirutettuna ja madotettuna. Itkupilli tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista on tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus Itkupillistä on 100 euroa.