Itkupilli (nyk. Pico)

Lisätty sivulle: 2014-08-30

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Itkupilli  (nyk. Pico)
29.9.2014 Itkupilli muutti omaan kotiin Helsinkiin toisen kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia kodista:

8.10.2014 Viime viikon maanantaina sain tuon pikkuisen, ja siitä ei mennyt kuin pari päivää siihen että pikkuinen jo kiehnäsi ja puski kuin vietävä. Sitten torstaina pikkuinen tajusi ettei maailma lopukkaan vessan oveen, ja perjantaina sitten ajattelin päästää hänet ulos ihan luvan kanssa. Vähän sähinää kuului Frankin puolelta, mutta ei mitään massiivista draamaa. Laitoin pikkuisen sitten yöksi takaisin vessaan, vaikka molemmat tuntuivat jo aika rennoilta illalla.

Lauantaina päästin pikkuisen taas ulos vessasta, ja näin tilanne on ollut siitä lähtien. Frankki ja pikkuinen pystyvät molemmat haistelemaan toisiaan ilman sähinöitä, ja nukkuvat monesti vierekkäisissä koreissa. Vähän Frank ihmettelee kun pikkuinen on välillä niin nopea liikkeissään, ja sähinää saattaa vähän kuulua jos pikkuinen änkee vaikkapa samalle ruokakupille Frankin kanssa. Muuten kaikki on sujunut oikein hyvin. :) Jos Frankkis esimerkiksi makoilee sohvalla ja pikkuinen kävelee sohvan edestä, saattaa Frank vähän yrittää läppäistä pikkusta tassulla ilman kynsiä. Molemmat kissat myös säntäilevät välillä yhdessä ympäri kämppää. Myös tuntuvat syömään vähän ristiin toistensa ruokakupeista ja käyttävän toistensa hiekkalaatikoita.

***

Leikattu urospentu. Kotihoidossa Helsingissä.

30.8.2014 Valtteriina Bottas ja Itkupilli tulivat samaan hoitopaikkaan Helsinkiin. Itkupilli on vielä varuillaan ja seuraa reippaamman Valtteriina-kaverinsa leikkimistä ensin piilonurkasta. Uteliaisuus kuitenkin voittaa ja Itkupilli hiipii mystisenä mustana hahmona seuraamaan leikkejä lähempää. Itkupilli uskaltaa myös tulla syömään, vaikka arveluttava ihminen istuisi vieressä. Rohkean kaverin ansiosta Itkupillikin varmasti reipastuu ajan myötä.

Itkupilli lähtisi mielellään uuteen kotiin kaverinsa Valtteriinan kanssa, tai reippaan kollin kaveriksi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.