Itikka (nyk. Piku)

Lisätty sivulle: 2015-01-18

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Itikka (nyk. Piku)
31.1.2015 Itikka muutti omaan kotiin Espooseen Lolan kaveriksi.

***

Kuulumisia kodista:

11.2.2015 Pikun (ent. Itikka) kanssa on mennyt hyvin. Tutustuminen sujui loistavasti. Lola otti Pikun hellään huomaansa. Se nuoli, haisteli ja välillä vähän kuritti Pikua. Piku on Lolan perässä koko ajan. Lolan esimerkistä mekin olemme päässeet sitä silittämään ja rapsuttamaan. Piku suhtautui silitykseen vähän aristellen mutta se ei säntää karkuun kättä vaan haistelee ja saattaa nuolla.

***

Leikattu naaraspentu, synt. 10/14, kotihoidossa Helsingissä.

18.1.2015 Itikka on kaunis pieni kissatyttö, joka etsii kotia reippaan, kiltin kissan kaverina. Iti on ujohko, mutta utelias neitonen joka hakeutuu mukaan tarkkailemaan arjen askareita turvallisen välimatkan päästä. Leikin tiimellyksessä ujous unohtuu ja lelun perässä kiivetään syliin saakka. Ihmisen käsi on vielä jännä juttu, ja sitä sännätään karkuun jos liian nopeasti neitiä lähestyy. Hoitomamman viereen hakeudutaan nokosille ja silloin neiti nauttii silityksistäkin. Itikka ei ujoutensa puolesta sovi lapsiperheeseen. Itikka ja veli Ötökkä voisivat muuttaa myös yhteiseen rauhalliseen kotiin.

Itikka ja Ötökkä ovat sisaruksia ja lähtöisin Juvalta samasta paikasta kuin Titti Töpöhäntä

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, tarvittaessa ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.