Isoveli (nyk. Renne)

Lisätty sivulle: 2012-01-09

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Isoveli (nyk. Renne)
9.3.2012 ISOVELI JA PIKKUVELI MUUTTIVAT YHDESSÄ OMAAN KOTIIN VANTAALLE

****

KUULUMISIA omasta kodista:

28.7.2012 Kesäterkkuja veljeksiltä!

Rennelle kuuluu pelkkää hyvää. Se nauttii huomiosta ihan kamalan paljon, hölkkää usein kutsusta luokse helliteltäväksi ja saa säännöllisesti hurjia puskutraktorikohtauksia jolloin se puskee minuuttitolkulla viserrellen ja tekee vaikka kuperkeikkaa jos sillä saa lisää silitystä leuan alta tai masurapsutuksia. :D <3

Ruokakuppikäytös on tasavertaistunut melko paljon. Nykyään pojat voivat syödä nätisti rinnakkain ja tarvittaessa Rennekin saattaa murahtaa Jacksonille (raksuja ei tarjota enää joka päivä, joten niitä pitää puolustaa!). Toisaalta jos ruoka ei ole tarpeeksi makoisaa Renne käy nyrpistämässä sille nenää ja jättää kokonaan syömättä.

Ollaan päästy metsään ulkoilemaan, mistä kumpikin poju nauttii. Kimalaiset ovat kaikista jännimpiä, niitä täytyy yrittää metsästää hurjasti. Kotonakin Renne on mainio kärpästen surma! Valjaatkaan eivät enää tunnu vastenmielisiltä Rennestä, kun se tietää että ne päällä pääsee sitten ulos. Yksi punkki Rennestä löydettiin, mutta reipas kissanpoika kun on, antoi kiltisti ottaa sen pihdeillä irti. Aika kastrointiin on nyt varattu ja allekirjoittanutta vähän jännittää..!
:)

-Henna

7.4.2012 Tervehdys, ja rauhallista pääsiäistä! Meidän kotiimme saapui aimo annos vipinää noin kuukausi sitten, kun luoksemme muuttivat Isoveli (nyk. Renne) ja Pikkuveli (nyk. Jackson). Saavuttuaan pojat tutkivat koko asunnon tarkkaan, mutta mistään aristamisesta ei voida puhua – pojat kävivät sängyn alla vain kovasti säikähtäessään ja tykkäsivät nukkua siellä omien tyynyjensä päällä. Molemmat ovat tosi reippaita ja sosiaalisia, vieraisiinkin on menty tekemään tuttavuutta turhia kainostelematta!

Veljeksistä on paljon seuraa toisilleen, iltaisin etenkin täällä on villit ravit ja painit kun pojat innostuvat leikkimään. Sitten ne saattavat pestä toinen toistansa ja nukahtaakin limittäin ja päällekkäin ja lomittain. :)

Rennen lempparijuttu on sulkalelut, joita se jaksaa metsästää niin kauan kun ihminen jaksaa leikittää. Kehrääminen ei ole enää yhtä kovaäänistä kuin aiemmin, mutta kyllä poju välillä visertelee somasti. Renne kiipeää mielellään ihmisen selkään tai olkapäälle ja ratsastaa siinä uljaasti valtakuntaansa alaspäin katsellen.. :) Syliin hän kiipeää itsenäisesti harvemmin, mutta viihtyy kyllä jos hänet syliin nappaa. Hän tervehtii ihmisiäkin aina kun mahdollista tulemalla tuhisemaan neniä vastakkain. Renne on pojista isompi, vaikka nuorempi veli onkin selvästi ruokakupin valtias.

Pojat ovat oppineet hienosti talon tavoille, ainoastaan yksi huonekasvi on niin mielettömän kiehtova, että siihen täytyy yrittää kiivetä ja sen lehtiä pitäisi mutustella. Ruoka näille maistuu erinomaisesti, hiekkalaatikkoa käytetään moitteettomasti ja kynsien trimmauskin onnistui suht helposti (vaikka ei se selvästikään lempipuuhaa ollut). Kaiken kaikkiaan oikea unelmaparivaljakko! Kovasti ollaan onnellisia pojista ja kiitollisia Rekku Rescuelle ja etenkin Katrille. :) Liiteenä kuvia pikku murusista.

-Henna ja Joonas

****

UROS, n.4kk (helmikuussa 2012) Vantaalla

22.2.2012 Lisätty uusia kuvia. Isoveikka on oikea apinakissa, poju hyppää ketterästi selkään lähes aina kun kyykistyy putsaamaan hiekkalaatikkoa tai laittamaan ruokalautasta lattialle. Olkapäällä käydään metsästämässä korviksia, laittamassa kampausta uusiksi ja toisinaan vähän naukkaisemassa nenästä tai varpaasta.. syliin kutsuksi riittää useimmiten lyhyt lässytys niin kohta on kehräävä poika sylkyssä. Isoveikka on ihan mahtava tapaus – reipas, rakastava ja joskus hieman rasittavakin, kaikella rakkaudella ;) Isoveikan reipas seura voisi olla hyväksi myös samassa hoitopaikassa olevalle sympaattiselle Nuhis-pojalle.

Hoitohuoneen sohvalle pötkähtäessä syliin kerääntyy usein kaikki kolme kehräävää poikaa, Isoveli, Pikkuveli ja Nuhis :)

9.1.2011 Pikkuveli ja Isoveli ovat erottamaton touhukaksikko joka tahtoisi löytää yhteisen, oman kodin. Pikkuiset saatiin onnekseen pakkasten tieltä talteen ja kotihoitoon opettelemaan kissan elämää. Molemmat ovat ihmisrakkaita, reippaita ja kovia kehräämään ja pussaamaan :)

Isoveli on puuhakas menijä jolla tuntuu aina olevan joku touhu kesken, ehkäpä “isoveikan” roolin mukaisesti vähän pienempää ystäväänsä itsenäisempi, joskin ihan uudet asiat on alkuun vähän hämmentäviä, esimerkiksi ensikohtaaminen television kanssa oli pojalle aika jännä paikka :D isoveikka keksii leikkejä vaikka mistä, lempparijuttuja hoitomamman kanssa on tassuttaa selkää vasten ja pyydystää hiuksia – sekä tietty olla hellittävänä kun siltä tuntuu, ihania karheita pusujaan jaellen.

Pikkuveli oli tullessaan n.4-viikkoinen rääpäle, tarmokas ja sitkeä, puolensa pitävä pikkuinen heti alusta alkaen. Poju on rohkea ja ihmisrakas pieni maailman- ja sylinvalloittaja, hurjan kiltti mutta etenkin ruokalautasella ja kivan lelun kanssa Pikkuveli osaa pitää puolensa ja päästää kurkustaan muille “hurjan” murinan (juuri niin hurjan kuin pikkukissi voi päästää..) :D hellyydenpuuskissa pikkuveikka taas tassuttaa syliin, kehrää hurjasti, pusuttaa ja nutuuttaa varamamman massua.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.