Isolde

Lisätty sivulle: 2012-10-10

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Isolde
16.2.2013 Isolde ja Raineri muuttivat yhdessä omaan kotiin Vantaalle

***

Leikattu naaras, aikuinen, kotihoidossa Helsingissä

15.12.2012 Raineri ja Isolde ovat tosi mukavia ja ystävällisiä kissoja, jotka ovat sopeutuneet kotihoitopaikkaansa hyvin. Kuulin edelliseltä kotihoitajalta että kissat ovat pariskunta, ja siltä ne vaikuttaakin. Kyseessä on ehdottomasti duo jota mielestäni ei pitäisi erottaa, niin synkroniassa nämä kaksi elävät toistensa kanssa. Tämä näkyy vierekkäin loikoilemisena, samanaikaisena leikkimisenä ja syömisenä, sekä nuoleskelevat toisiaan aika ajoin myöskin.

Raineri on pariskunnan vakaampi osapuoli – kun taas Isolde on välillä aika villi ja ihanalla tavalla höhlä. Raineri ottaa enemmän kontaktia vieraisiin, Isoldea usein ujostuttaa ja se menee piiloon jos tulee vieraita. Isolde osoittaa kylläkin rohkeasti kiintymystä jos tuntee ihmisen paremmin – joka aamu se tulee herättämään kun on ruoka-aika, se kiipeää mun rintakehän päälle ja leipoo ja hyrisee ja naukuu, ja asettuu siihen varmistamaan että herätään. Jos en heti nouse se jää rintakehän päälle tai kainalonvakoon lököttelemään. Pidän tätä kiintymyksen merkkinä vai onko se vaan ruokintaa haluavan kissan käytöstä? Heh heh :D

Kissat tykkäävät paljon leikkiä juurikin toistensa kanssa, Isolde on villiytensä takia saanut lempinimen “Raatelija” ja Raineri metsästysasenteensa ja kokonsa takia lempinimen “Himatiikeri” :D

22.10.2012 Raineri ja Isolde siirtyivät yhdessä kotihoitoon Helsinkiin.

10.10.2012 Isolde ja Raineri sekä näiden pennut Luumu, Leanna, Lupiini, Jospi ja Jusu odottamaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen. Isoldelle perheineen meinasi käydä köpelösti, mutta nyt pikkuperhe on yhdistyksen hoivissa ja niille etsitään omat kodit. Isolde leikataan vielä ennen uuteen kotiin lähtöä.

Kotihoitaja kertoo: Isolde tulee hyvin juttuun Rainerin kanssa, pentuja se ei juurikaan enää hoida, vaan viihtyy yksinään kiipeilytelineen päällä. Alkuun Isolde on vähän epävarma, liekö sitten vielä pentujen puolustusta vai huonoja kokemuksia ihmisestä. Tutustuttuaan ihmiseen ja huomattuaan että kyseinen ihminen on ihan ok Isoldea saa rapsuttaa ja se saattaa jopa alkaa kehräämään. Isolde on vielä hieman liian laiha, se ei ehkä ole saanut tarpeeksi ruokaa imettääkseen viittä pentua, turkki kiiltää kuitenkin hienosti.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.