Iso-Laikku

Lisätty sivulle: 2016-02-18

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Iso-Laikku
15.3.2016 Iso-Laikku sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

23.3.2016 Lupasin raportoida vähän mitä Laikulle kuuluu. Hyvin meillä menee! Ekana iltana Laikku tutki tarkkaan kaikki nurkat ja on vähitellen kotiutunut. Leikkimistä Laikku vaatii aika paljon ja ns. hellyysaggressiota esiintyy edelleen. (käsien raapimista ja puremista). Tämä on kuitenkin aika hellää. Ruoka maistuu ja laatikolla käydään siististi. Lapset pärjäävät Laikun kanssa hyvin, leikittävät kovasti ja tässä vaiheessa vielä kilpailevat siitä, kuka saa putsata kakat laatikosta.

***

Leikattu uros, noin 5 v. Kotihoidossa Vantaalla.

28.2.2016 Lisätty Laikulle uusia kuvia!

18.2.2016 Iso-Laikku on aikuinen uroskissa, joka löytyi 30.1. Mouhijärveltä talven talipalloja syömästä.

Iso-Laikku on leppoisa leikattu kolli joka ei vähästä hötkyile. Vieraatkaan ihmiset eivät ujostuta ja poika kellahtaakin ihmisen tavatessaan mielellään pitkälleen rapsutuksia odottamaan. Hellimisestä kiitoksena on kumea hurina. Kaikki mahdollinen ruoka maistuu ja hiekkalaatikkoa Laikku käyttää siististi.

Iso-Laikku etsii omaa kotia jossa viettää leppoisia kissanpäiviä rapsutuksista ja sylissä loikoilusta nautiskellen. Ison-Laikun suhtautumista toisiin kissoihin ei tiedetä, joten se voisi parhaiten viihtyä kodin ainoana kissakuninkaana.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.