Iso-Iita (nyk. Inny)

Lisätty sivulle: 2010-02-15

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Iso-Iita (nyk. Inny)
27.3.2010 ISO-IITA MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

11.4.2010 Entinen Iso-Iita, nykyisin Inny viihtyy hyvin uudessa kodissaan meillä. Inny on hurmannut meidät täysin omalla olemuksellaan ja on sopeutunut tänne hyvin. Leikkii, lepää ja nautti ruuasta ja elämästään.

Hyvää kevään jatkoa toivottavat Iida ja Alvar!

****

NAARAS, noin 3kk (helmikuussa 2009)

15.3.2010 Iso-Iita, Katri ja Pikku-Pirkko odottavat oman kodin löytymistä hoitopaikassa. Kolmikosta kiinnostuneen kannattaa muistaa että tytöillä on todella paksu ja upea turkki ja se tulee vaatimaan hoitoa.

Kertomus Tallinnasta: Katukissojen lauma oleskeli talojen välisessä raossa.
Rakennustyöt alkoivat ja kissat karkotettiin ulos, missä ne nyt kaikki kylmässä
juoksentelevat, ja talojen välinen rako muuraattiin kiinni. Mummot, jotka ruokkivat kissoja, sanoivat että 3 pentua ei tullut ulos ja ne jäivät seinän sisään loukkuun. Tuntui siltä, ettei pennuilla ole mitään mahdollisuuksia, mutta silti toivottiin, että pennyt löytävät tien vapauteen. Kului 3 päivää ja pennut tulivat lämpöjohton kautta kellariin- siitä ne kaikki kolme napatiin kiinni ja siirrettiin hoitopaikkaan. Ne ovat 3 kaunista samannäköistä kissatyttöä-rauhallisia ja ystävällisiä.

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.