Iso D

Lisätty sivulle: 2014-06-30

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Iso D
30.7.2014 Iso-D muutti omaan kotiin toisen kissan kaveriksi.

***

Leikattu urospentu. Luovutus heinäkuun lopussa. Kotihoidossa Helsingissä.

30.6.2014 Iso D on leikkisä ja seurallinen poika, joka nukkuu yöt ihmisen vieressä ja kehrää kovasti rapsuteltaessa. Välillä innostutaan myös painiin ja hippaan sisarusten kanssa tai leikitään leluhiirellä yksinään.

14.6.2014 Sisarukset Meiju, Kikka, Kuustonen ja Iso D siirtyivät yhdistykselle kotihoitoon kasvamaan ja etsimään koteja.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.