Ismo (nyk. Onni)

Lisätty sivulle: 2012-12-06

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Ismo (nyk. Onni)
16.6.2014 Onni sai kodin Helsingistä toisen kissan ja koiran kaverina.

***

Kuulumisia kodista:

14.7.2014 Onnin kanssa on mennyt todella hyvin. Ensimmäisen päivän pidin suljettujen ovien takana ja toisena päivänä laitoin verkko-oven paikalle, jonka Onni ja Felix ilmeisesti yhteistoimin olivat yön aikana saaneet avattua. Kun aamulla sitten heräsin niin olivat jo hyviä kavereita. Leikit ovat aina ”jätkämäisistä” painimisleikeistä jahtaamis-/vaanimisleikkeihin ja välillä sitten nuolevat ja hellivät toisiaan. Milo-koiran kanssakin tulevat jo toimeen. Aluksi suhisi Milolle, mutta nyt ainoastaan suhisee jos Milo tulee Onnin ruokakupin lähelle. Onni kun on todella ahne, kun on ruuasta kysymys. Milo sen sijaan on alusta saakka suhtautunut ystävällismielisesti Onniin.

Ruoka on kyllä Onnille kaikki kaikessa. On todella ahne ja varastaa kaikkea mahdollista syötäväksi kelpaavaa, kun vaan silmä välttää. Juuri eilen nappasi raakaa pekonia paistinpannulta (onneksi oli vielä kylmää) ja juoksi kovaa vauhtia karkuun. Onneksi sain kuitenkin napattua pekonit pois.
Felix ressukka jää vähän alakynteen ruokailuaikana, kun Onni hotkii omansa ja välittömästi hyökkää Felixin ruuan kimppuun. Ei juuri auta vaikka ruokin ne eri huoneissa, kun Felix on hidas syömään ja mielellään jättää aina ruokaa säästöön.
Suvi kyllä varoittelikin Onnin kovasta ruokahalusta. No onneksi energiaa kuluu ainakin vielä, koska leikkivät kuitenkin paljon.

***

Leikattu uros, noin 1 v 10 kk, Lohjalla

10.6.2014 Onni etsii itselleen uutta kotia perheen elämäntilanteen muutoksen vuoksi. Onni on erittäin reipas kissa, joka mielellään muuttaisi kotiin jossa on kissakaveri seurana. Tällä hetkellä Onni asustaa aikuisen kissan Maija Poppasen kaverina. Koiria Onni ei ole tavannut, mutta rennon luonteensa puolesta varmaan tottuisi elämään koirankin kanssa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS kodinvaihtajakissasta on 60 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.

***

8.12.2012 Ismo muutti omaan kotiin Maija Poppasen kaveriksi

***

Kuulumisia kodista:

22.12.2012 Kuvaterveiset Onnista päiväunilla omassa kodissa.

***

Leikattu urospentu, noin 3,5kk (joulukuussa 2012), kotihoidossa Helsingissä

6.12.2012 Kolme iloista kollipoikaa eli Ismo, Seppo ja Viktor Frankenstein ovat lähtöisin Satakunnasta. Ismo ja Seppo ovat veljeksiä, jotka ovat kasvaneet yhdessä Viktor Frankensteinin kanssa samassa kotihoitopaikassa. Kaikki kolme ovat leikkisiä ja reippaita kissanpentuja, joten mielellään tulevassa kodissa nille saisi olla kissaseuraa tiedossa. Pojat ovat valmiita lähtemään omiin koteihin sopimuksen mukaan.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.