Ismo (nyk. Devil)

Lisätty sivulle: 2008-02-24

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Ismo (nyk. Devil )
21.3.2008 Ismo muutti omaan kotiin toisen kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia kodista:

25.7.2008 Ismo eli Devil tosiaan saapui pääsiäisenä 3-vuotiaan Dante-kollin kaveriksi tänne Turkuun. Yhteiselo alkoi heti sujua mallikkaasti, vierekkäin nukuttiin jo muutaman päivän tutustumisen jälkeen. Ensimmäisen yön poika vietti saunassa, seuraavana päivänä livahti jo tutustumaan uuteen perheeseen.

Kolli on kehittänyt ihastuttavan tavan tulla aamuyöstä mahan päälle nukkumaan! Se todellakin on hellä ja ystävällinen sylikissa, joka ei ole vielä ainakaan tuhonnut yhtään mitään, toisin kuin eräät muut.. Devil syö ihan mitä tahansa hänelle annetaankin, seiti ja sydän ovat erityisesti sen mieleen. Sydämenpaloilla on kiva leikkiäkin kun maha on saatu täyteen.. Persoonallisinta pojassa on sen ääni, nälkähuuto on erittäin kova eikä se muutenkaan kuulosta kissalta ensinkään. Ensimmäisenä mieleen tulee villisika. Devil hurmaa heti kaikki vieraat, puskee kovempaa ja innokkaammin kuin kukaan tuntemani kissa. Täytyy sanoa, että ihan oikean valinnan tein antaessani tälle sydäntenmurskaajalle kodin :)

terveisin Marika, Devil ja Dante

***

Uros, noin 5kk (helmikuussa 2008)

24.2.2008 Komea pikkuinen Ismo on vähän pidempikarvainen kissanuorukainen. Kotihoitajan mukaan Ismo on hellä ja ystävällinen sylikissa.

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.