Isa

Lisätty sivulle: 2013-09-16

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Isa
11.10.2013 Isa muutti omaan kotiin Vantaalle.

***

Leikattu naaras, noin 8kk. (syyskuu 2013), kotihoidossa Vantaalla.

Kuulumisia kotihoidosta:

9.10.2013 Isa on reipastunut hoitopaikkassaan kovasti ja vieraitakin mielenkiinnolla seuraa vähän matkan päästä. Kävin Isan hoitopaikassa ottamassa kuvia Isasta ja Isa kyllä hurmasi minut. Aluksi oli varuillaan, mutta jo pian alkoi leikki kiinnostamaan niin paljon että unohtui minua ja kameraa vierastaa. Isa on kaunis pienikokoinen kissa jolla on pehmoinen turkki. Hoitopaikkaan on jo koitutunut hyvin, enää ei ujostele yhtään.

30.9.2013 Isa kaipailee uutta kotia nopeasti, koska hoitopaikassa alkaa putkiremontti marraskuun alussa.

26.9.2013 Isa saapui kotihoitoon 21.9. Ujo neiti päätti luikkia heti sängyn alle kantokorista vapauduttuaan mutta on reipastunut päivä päivältä. Nyttemmin päivät vietetään ikkunalaudalla vuorotellen torkkuen ja ulkomaailman touhuja seuraten.
Lääkärikäynnillä Isan korvista löytyi töhnää. Neiti ei pidä erityisesti puhdistuksesta ja ilmaisee tämän mouruamalla kovaa mutta antaa kuitenkin tehdä operaation loppuun. Ruoka maistuu hyvin: kulhot tyhjenevät hyvää vauhtia itsekseen, kun kukaan ei ole katsomassa. Isaa ei meteli haittaa, vaan kissa uinuu päivällä sikeästi naapurirapun remonttiäänistä ja pihalla pörisevästä lehtipuhaltimesta huolimatta. Iltaisin Isa herää ja leikkii. Uhreiksi joutuvat niin pallorata kuin hoitotädin langatkin. Myös narun päässä oleva rengas on yksi suosikkileluista. Ensimmäisen viikon aikana päivä liikkuminen on vähän vilkastunut, mutta päivät kuluu pääosin torkkuessa ja vahtiessa työmiehien ja naapurien tekemisiä ja syömistä on tehty yhtäaikaa hoitotädin kanssa.

16.9.2013 Lisätietoja tulossa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.