Irinja

05/2018 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Irinja oli alkuun hyvin arka pieni kissa. Nyt tämä rohkaistunut ja muista kissoista pitävä tyttö etsii omaa kotia.

9.6.2019

Irinja on lähtöisin Karjalan kunnailta kissapopulaatiosta, jossa se vietti elämänsä ensimmäiset kuukaudet ja sen sosiaalistaminen päästiin aloittamaan vasta sen jo ollessa muutaman kuukauden ikäinen ja tämä toi omat haasteensa neidin kanssa. Irinja saapui rekkujen sijaiskotiin tammikuussa yhdessä siskojensa Olenan ja Fainan kanssa, jotka ovat jo saaneet omat kodit.

Irinja oli pitkään hyvin arka ja pelokas ja se osoitti sen puremalla ja räpsimällä kynsillä kotihoitajaansa aina, jos sitä yritti koskea. Mutta sitten kuin taikaiskusta neljän kuukauden jälkeen Irinjan käytös muuttui ja nyt neiti tykkää silityksistä ja tulee niitä jopa itse hakemaan.
Varsinkin aamuisin Irinjalla on hellyyspula ja silloin se puskee, kehrää ja kiehnää kotihoitajansa ympärillä. Välillä Irinja vielä näykkäisee kotihoitajaansa, mutta kun Irinjan oppii tuntemaan, sen käytöksestä pystyy ennakoimaan koska sille riittää silittäminen. Sitä saa jo myös nostaa syliin lyhyiksi ajoiksi, mutta tulevassa kodissa on hyvä olla kokemusta kissan totuttamisesta käsittelyyn ja ymmärrystä, että uudet paikat ja tilanteet voivat vielä jännittää.

Irinjalla on hyvin hassuja tapoja, mm. suihkuletkulla leikkiminen, tiskialtaassa istuminen, villasukkien kantaminen pitkin asuntoa ja kukkien hieman raisu hoitaminen. Neiti rakastaa viettää aikaa lasitetulla parvekkeella maisemaa tarkkaillen. Irinja kaipaa myös paljon aktivointia ja se on heti valmiina leikkimään, kun näkee kotihoitajan ottavan lelun esiin. Ja jos sillä on tylsää neiti sen kyllä kertoo narisevalla äänellään ja keksimällä itse mitä erikoisempaa tekemistä itsekseen. Irinjan sijaiskodissa on viisi omaa kissa, joiden kanssa se tulee hyvin toimeen.

Vaikka Irinja on reipastunut, näkyy sen käytöksessä vielä toisinaan alkuajan arkuus ja siksi sille etsitäänkin rauhallista aikuiskotia.
Irinja tarvitsee seurakseen myös reippaan ja leikkisän kissakaverin, sillä neiti nauttii takaa-ajoleikeistä toisten kissojen kanssa.

 

Kulukorvaus

Kulukorvaus 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Essi / 0452171719

Soittoajat: Maanantaina 20-21
Keskiviikkona 20-21

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Irinja

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme.