Irene

Lisätty sivulle: 2008-06-13

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Irene
25.10.2008 IRENE SAA JÄÄDÄ ASUMAAN NYKYISEEN KOTIIN, SILLÄ YHTEISELO PERHEEN KOIRAN KANSSA ON ALKANUT HILJALLEEN SUJUMAAN

****

LEIKATTU NAARAS, reilut 1v (kesällä 2008)/ Helsingissä

6.10.2008 Irene etsii omaa kotia ainoana eläimenä. Irenen ihmisrakkaus on sen verran suurta että se tahtoo olla perheen ainoa lemmikki, yhteiselo uuden perheen koiran kanssa ei ota onnistuakseen ja kaikille parempi vaihtoehto on löytää Irenelle uusi koti.

****

22.9.2008 Irene muutti omaan kotiin koiran kaveriksi.

****

1.9.2008 Irenen varaus peruuntui:( Mutta Irenelle on nyt lisätty uusia kuvia ja varmasti joku tämän kaunottaren tahtoo omakseen:)

23.6.2008 Lisätietoja: Irene oli ollut löydettäessä tiineenä, mutta sillä oli pahaa vuotoa ja eläinlääkäri pelkäsi pentujen kuolleen, joten sille tehtiin heti abortti ja se steriloitiin samalla.

13.6.2008 Kissakaunotar Irene odottaa omaan kotiin pääsyä.

Kertomus: “Alle 1v leikattu naaras. Kaunis isompikokoinen ja voimakas, pitkäjalkainen kisuli. Nuori kissanalku hetetty kadulle nälkään ja kylmään, se raukka tuli tiineeksi heti ja oli niin huonossa kunnossa että ei jaksanut edes kävelläkään: luu ja nahka (kyljet ja takakäpälät ihan paljaat), ja iso maha. Kotihoidossa se on ikionnellinen, superystävällinen ja kiitollinen: heti pinkomassa vastaan, naukuu ja kurluttaa, kiipele syliin, hieroo päätään ja vatkaa, liimautuu niin ettet saa irti. Raukka oli niin nälkääntynyt ettei kyllästy miteenkään, syö kuin hevonen ja pyöreytyy- nyt saa ruokaa vähempi, juoksee perässä, itkee ja kerjää lisää. Ihana penttumainen kissa se on, iloinen ja leikkisä.

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.