Irelia

Lisätty sivulle: 2012-02-14

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Irelia
6.1.2013 Irelia muutti omaan kotiin Helsinkiin.

***

Kuulumisia kodista:

6.1.2015 Meidän Kisu-Irelia voi loistavasti ja on kaikkien rakastama herttainen neitokainen. Hän on hienosti käyttäytyvä kisu, joka nauttii saamastaan huomiosta ja puolestaan jakaa hellyyttä rajoituksetta muille. Kisuhan oli hieman ylipainoinen kun se tuli meille eikä laihdutus ole oikein onnistunut. Kyse ei ehkä niinkään ole ruoasta kuin liikunnan puutteesta. Kisu-kaveri voisi auttaa liikunnan lisääntymiseen.

27.1.2013 Pikku-neiti Irelia on tosi reipas kisuliini. Hänellä on aivan ihana luonne, sillä hän on hillitysti käyttäytyvä ja rauhallinen neitokainen, mutta silti leikkisä ja aktiivinen. Hän on hurmannut meidät ja kaikki ystävämme, jotka vierailevat luonamme. Olemme saaneet tosi ihanan uuden perheenjäsenen ja Irelia näyttää nauttivan olostaan ja siitä että saa olla huomion keskipisteenä.

7.1.2013 Irelia sai luotani kodin ja se on tosi tyytyväinen oloonsa ja nauttii selvästi elämästään. Se on paljon rohkeampi ja aktiivisempi kuin mitä se oli kun näin sen hoitopaikassaan, joten uskon että se sopii hyvin ainoaksi kissaksi perheeseen. Se oli heti kuin kotonaan, syö hyvin ja leikkii mielellään. Se seuraa minua kuin pieni koira. Irelian ei siis tarvitse juurikaan olla yksin kotona vaan sillä on aina seuraa.

****

LEIKATTU NAARAS, noin 2,5v. (marraskuussa 2012), kotihoidossa Helsingissä

28.12.2012 Ihana Irelia matkasi tänään Suomeen kotihoitoon, ja rouva oli uudessa hoitopaikassaan heti kuin kotonaan. Kuulumisia ja kuvia tulossa lisää lähiaikoina.

18.12.2012 Irelialla olisi mahdollisuus matkustaa Suomeen omaan kotiin joulun jälkeen. Joten jos sinulla on kissanpaikka auki, niin tässä olisi oikein mukava neiti :)

13.11.2012 Tämä suloinen kissaneiti se edelleen odottaa sitä omaa ihmistään. Irelia on luonteeltaan rauhallinen ja tulee erittäin hyvin toimeen toisten kissojen ja koirien kanssa. Irelia on upea kissa, joka rakastaa ihmisten huomiota eikä pelkää isompaakaan silittelijälaumaa vaan ottaa ilosta kaiken irti.

15.4.2012 Irelia on ystävällinen ja seurallinen kissa, joka tykkää silittelystä. Irelia on sopeutunut hyvin kissalaumaan, joten tulevassa kodissa voi olla myös kissaseuraa.

14.2.2012 Irelia on kotihoidossa Tallinnassa. Irelia on ollut kotikissa, mutta hylätty kadulle kylmään ja nälkään. Kotihoitaja kertoo, että Irelia on erittäin rauhallinen, ystävällinen ja seurallinen. Se pitää kissoista ja koirista.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on leikattu ja sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV -testit. Kissalla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissa luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.