Ipa

Lisätty sivulle: 2016-02-22

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Ipa
11.3.2016 Ipa sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

21.3.2016 Kuvaterveisiä Ipalta omasta kodista!

***

Leikattu naaras, noin 6 v, kotihoidossa Helsingissä.

22.2.2016 Tämä sinisävyinen pitkäturkkinen leidi on todellinen sydäntenmurskaaja. Tyttö ei ollut alun alkaenkaan kovin arka, vaan rupesi tekemään heti tuttavuutta ihmisten kanssa. Tämä hurmaava neitokainen on aina lempeä rauhallinen ja näin ollen tykkääkin rapsutuksista sekä sylissäolosta ja kehräys rupeaa kuulumaan heti kun oma palvelijakunta näkyy jossakin. Tyttö mielellään tulee myös päälle tai viereen nukkumaan sekä kehräämään, kun ihmiset köllöttelevät sohvalla tai sängyllä.

Ipa on tullut hyvin toimeen sijoitusperheen muiden kissojen kanssa. Koirat eivät ole Ipan suosikkieläimiä. Edellisessä kodissaan se ei tullut perheen koiran kanssa toimeen ja päätyi siksi uutta kotia etsimään. Uudessa perheessä ei saisi olla tällaista nelijalkaista. Ipa pärjäisi varmasti perheen ainoana kissana, mutta olisihan se kiva olla mukava kissakaverikin.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.