Ipa (nyk. Figaro)

Lisätty sivulle: 2015-09-21

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Ipa (nyk. Figaro)
9.10.2015 Ipa muutti omaan kotiin Espooseen poikakissan kaveriksi.

***

20.10.2015 Kuulumisia ja kuvia kodista:

Hain Ipan kotiin reilu viikko sitten, ja suloinen poika sai uudeksi nimekseen Figaro – Disneystä tutun Figaro kissan mukaan. Ensimmäiset päivät Figaro asui eri huoneessa toisen kissani Oliverin kanssa, mutta kissat olivat oven läpi erittäin kiinnostuneita toisistaan ja kolmantena päivänä kissat pääsivätkin jo valvotusti hieman tutustumaan toisiinsa.

Tapaaminen sujui hyvin, Figaro halusi heti mennä tekemään tuttavuutta Oliverin kanssa, mutta Oliver ei niin välittänyt Figarosta, vaan tyytyi tarkkailemaan pentua kauempaa. Nykyään pojat tulevat kuitenkin hyvin toimeen, ja saavat välillä sellaisia leikki- ja juoksukohtauksia yhdessä, että allekirjoittanut pelkää tavaroiden hajoavan!

Ruoka on myös maistunut Figarolle erittäin hyvin, ja maistuisi myös Oliverin ruoat jos ei ruoka-aikaan pidä silmiä auki. Eräs Figaron mielipuuhaa onkin omistajansa eli minun jalkaa pitkin kiipeäminen, samalla kun teen itselleni ruokaa. Kiipeämiseen ei vaikuta onko jalassa lyhyet vai pitkät lahkeet, ja tämän vuoksi allekirjoittaneen jalat ovat olleet melkoisilla naarmuilla muutamat päivät!

Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen, että päätin antaa kodin tälle suloiselle ilmestykselle, niin paljon iloa ja naurua se on meidän pieneen perheeseemme tuonut <3

***

Leikattu urospentu, synt. 7/2015, kotihoidossa Espoossa. Luovutus aikaisintaan 30.9.2015.

21.9.2015 Ipa on pentueen ainoa uros, lempinimeltään Vili Vilperi, sillä hän ei montaa sekuntia pysy paikallaan. Ipa ensin kehräilee ihmisille, ehkä hotkii hieman ruokaa, ja sitten taas mennään! Lelut, ja kaikki mikä tielle sattuu, saa kyytiä. Sisarusten kanssa he keksivät muutama päivä sitten, miten pyykkiä voi tiputella alas narulta, ja sekös vasta on hauskaa! Uudessa ympäristössä Ipakin rauhottuu tarkkailijan rooliin, mutta ei malta silti sylistä tarkkailla, vaan tekee pieniä tutkimusmatkoja ihan itse. Ipalle kelpaisi hyvin aktiivinen kissakaveri seuraksi, mieluiten oma sisarus. Tai oikeammin sisarpuoli, sillä Ipa on muita noin viikon nuorempi, eli eri pentueesta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.