Inkku

10/2017 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Inkku on pikkuinen tyttökissa joka saapui Rekkujen hoiviin pentueensa kanssa. Inkku on vielä kovin ujo, joten uudessa kodissa tulisi olla kärsivällisyyttä ja ymmärrystä aremmalle kissaystävälle ja kiltti tyttökissa päiväunikaverina ja rohkaisijana. Inkku asuu  tällä hetkellä sijaiskodissa Helsingissä.

24.9.2018

Persoonallisen kaunis, pieni kaunotar Inkku omistaa tummanruskean, kiiltävän kauniin turkin, hauskan lyhyehkön hännän ja pyöreät korvanpäät. Inkun pennut ovat jo sitä isompia, mutta rakastava emo jaksaa “pikkuisiaan” vielä imettää. Palkinnoksi pennut vuorotellen nuolevat ja kyhnyttävät hampaillaan uhrautuvaa emoaan. Inkku todella on Vuoden Tiikeriemo -materiaalia, koska se adoptoi myös pentueeseensa välittömästi orpopentu Pippurin kun pieni kipeästi tarvitsi uutta äitiä.

 

Inkku on vielä arka, mutta on rohkaistunut huimasti sijaiskodissa. Alussa se piilotteli vain sängyn alla, mutta nykyään se torkkuu tyytyväisenä kerällä sängyn päällä hoitajan seurassa. Huiskalelu on Inkun mieleen, mutta pentujen yli-innokas törttöily ei tätä äitiä koko ajan innosta. Inkku pitää ihmisystävän rapsutuksista silloin, kun sille itselle sopii, mutta väärällä hetkellä se saattaa yrittää näykätä. Silloin kun rapsutukset kelpaavat, niistä nautitaan antaumuksella. Erityisesti Inkku rakastaa, kun sen pientä nenää silitellään.

 

Inkku ei sovellu ujoutensa vuoksi ihan pienten lasten perheeseen, mutta rauhalliset yläkouluikäiset lapset olisivat varmasti Inkun mielestä okei. Kiltti ja rauhallinen kissakaveri, ja ymmärtäväiset, kärsivälliset ihmisystävät tulisi Inkun uudessa kodissa olla.

 

HUOM! Inkkua ei luovuteta vapaana ulkoilevaksi.