Inkeri

19.08.2020 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

16.4.2021 Inkeri ja Hellevi muuttivat omaan kotiin Saloon.

***

Inkeri on elokuussa 2020 syntynyt pieni kissaneito. Inkeri lähtee samaan kotiin siskonsa Hellevin kanssa.

28.3.2021

Inkeri on reipas nuori kissa, joka leikkii mielellään siskonsa Hellevin kanssa hippaa tai ihmisen kanssa huiskilla. Toki tältä likalta luonnistuu myös yksin leikkiminen pienten lelujen kanssa. Niitä sitten mäiskitäänkin hurjan saalistajan elkein ympäri asuntoa ja kuljetellaan suussa eri pisteisiin, jotta voidaan antaa lelulle taas kyytiä!

Inkeri on hieman arka ihmiskontaktien suhteen, mutta leikkii ja nukkuu ihan näkösällä, jahka on tottunut ympäristöönsä ja siellä asuviin ihmisiin. Silittely on vielä vähän arvoitus, Inkeri ei oikein ole aina varma, miksi kissan pitäisi moista sietää, etenkin jos on joku hyvä leikki menossa! Ruokaa antaessa tyttö kyllä tulee hippulat vinkuen paikalle ja antaa tässä tilanteessa luvan silitelläkkin! Näitä tilanteita kannattaa silittelyyn totuttaessa käyttää.

Inkerille etsitään kissoihin perehtynyttä kotia, joka ymmärtää miten arka kissa käyttäytyy ja mitä se omistajaltaan vaatii. Inkeri on hyvää vauhtia kuoriutumassa varsinaiseksi sydäntenvalloittajaksi eli mikään mahdoton kissa ei ole kyseessä.

Inkeriä ei luovuteta perheeseen, jossa on pieniä lapsia. Sijaiskodissa Inkeri on tottunut rauhalliseen isoon koiraan joten sellaiset on ok.