Inkeri

19.08.2020 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Siuntio (sijaiskodissa)

Inkeri on elokuussa 2020 syntynyt pieni kissaneito. Inkeri lähtee samaan kotiin siskonsa Hellevin kanssa.

28.3.2021

Inkeri on reipas nuori kissa, joka leikkii mielellään siskonsa Hellevin kanssa hippaa tai ihmisen kanssa huiskilla. Toki tältä likalta luonnistuu myös yksin leikkiminen pienten lelujen kanssa. Niitä sitten mäiskitäänkin hurjan saalistajan elkein ympäri asuntoa ja kuljetellaan suussa eri pisteisiin, jotta voidaan antaa lelulle taas kyytiä!

Inkeri on hieman arka ihmiskontaktien suhteen, mutta leikkii ja nukkuu ihan näkösällä, jahka on tottunut ympäristöönsä ja siellä asuviin ihmisiin. Silittely on vielä vähän arvoitus, Inkeri ei oikein ole aina varma, miksi kissan pitäisi moista sietää, etenkin jos on joku hyvä leikki menossa! Ruokaa antaessa tyttö kyllä tulee hippulat vinkuen paikalle ja antaa tässä tilanteessa luvan silitelläkkin! Näitä tilanteita kannattaa silittelyyn totuttaessa käyttää.

Inkerille etsitään kissoihin perehtynyttä kotia, joka ymmärtää miten arka kissa käyttäytyy ja mitä se omistajaltaan vaatii. Inkeri on hyvää vauhtia kuoriutumassa varsinaiseksi sydäntenvalloittajaksi eli mikään mahdoton kissa ei ole kyseessä.

Inkeriä ei luovuteta perheeseen, jossa on pieniä lapsia. Sijaiskodissa Inkeri on tottunut rauhalliseen isoon koiraan joten sellaiset on ok.

Summary in English

Inkeri is a young female cat looking for a home together with her sister Hellevi.

Inkeri is still getting used to living with humans. She doesn’t really like to be touched yet so the new family needs to continue the work of making her comfortable when handled. She allows humans to pet her when she is getting food or treats so feeding situations should definitely be utilized in the future as well. The new home should have previous experience of cats and enough patience and motivation to work with a timid cat. Inkeri is not a good fit for families with small children.

Inkeri is really playful and she is often seen playing on her own with her toys carrying them around and smashing them all over the place. She also likes to chase Hellevi and vice versa and play with humans.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 200 €. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Karoliina / 045 614 7290

Soittoajat: la ja su 12-13

karoliinarekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Inkeri

    Olen lukenut Rekku Rescue ry:n ohjeet kissan adoptioon: Kissan Adoptio

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.


    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.