Inkeri

19.08.2020 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

16.4.2021 Inkeri ja Hellevi muuttivat omaan kotiin Saloon.

***

Inkeri on elokuussa 2020 syntynyt pieni kissaneito. Inkeri lähtee samaan kotiin siskonsa Hellevin kanssa.

28.3.2021

Inkeri on reipas nuori kissa, joka leikkii mielellään siskonsa Hellevin kanssa hippaa tai ihmisen kanssa huiskilla. Toki tältä likalta luonnistuu myös yksin leikkiminen pienten lelujen kanssa. Niitä sitten mäiskitäänkin hurjan saalistajan elkein ympäri asuntoa ja kuljetellaan suussa eri pisteisiin, jotta voidaan antaa lelulle taas kyytiä!

Inkeri on hieman arka ihmiskontaktien suhteen, mutta leikkii ja nukkuu ihan näkösällä, jahka on tottunut ympäristöönsä ja siellä asuviin ihmisiin. Silittely on vielä vähän arvoitus, Inkeri ei oikein ole aina varma, miksi kissan pitäisi moista sietää, etenkin jos on joku hyvä leikki menossa! Ruokaa antaessa tyttö kyllä tulee hippulat vinkuen paikalle ja antaa tässä tilanteessa luvan silitelläkkin! Näitä tilanteita kannattaa silittelyyn totuttaessa käyttää.

Inkerille etsitään kissoihin perehtynyttä kotia, joka ymmärtää miten arka kissa käyttäytyy ja mitä se omistajaltaan vaatii. Inkeri on hyvää vauhtia kuoriutumassa varsinaiseksi sydäntenvalloittajaksi eli mikään mahdoton kissa ei ole kyseessä.

Inkeriä ei luovuteta perheeseen, jossa on pieniä lapsia. Sijaiskodissa Inkeri on tottunut rauhalliseen isoon koiraan joten sellaiset on ok.

Summary in English

Inkeri is a young female cat looking for a home together with her sister Hellevi.

Inkeri is still getting used to living with humans. She doesn’t really like to be touched yet so the new family needs to continue the work of making her comfortable when handled. She allows humans to pet her when she is getting food or treats so feeding situations should definitely be utilized in the future as well. The new home should have previous experience of cats and enough patience and motivation to work with a timid cat. Inkeri is not a good fit for families with small children.

Inkeri is really playful and she is often seen playing on her own with her toys carrying them around and smashing them all over the place. She also likes to chase Hellevi and vice versa and play with humans.