Ingrid

2018 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

2.2.2020 Ingrid muutti Helsinkiin Tuuli-kissan kaveriksi.

6.2.2020 Kuulumisia kodista:

Ingrid on nyt ollut Vuosaaressa 4 vuorokautta ja kaikki on sujunut hienosti. Ingrid on syönyt hyvin, käynyt normaalisti hiekkalaatikolla ja ollut leikkisä, eikä ole vierastanut minua millään tavoin. Tykkää kovasti, että silitetään ja harjataan.

Kissakaveri Tuulin kanssa ovat sen verran tutustuneet, että nuuhkivat toisiaan makuuhuoneen oven alta. Ei ole ilmennyt suhinaa tai muuta negatiivista käyttäytymistä. Molemmat vaikuttavat olevan innostuneen kiinnostuneita, kuka siellä oven takana on.

Ingrid on ihana kisu, ja mielenkiinnolla odotan hetkeä, jolloin kissakaverukset pääsevät tapaamaan toisensa lähemmin.

***

Ingrid on nuori mammakissa, joka etsii omaa kotia ja aikuista kissakaveria.

9.1.2020

Ingrid – täydellinen äiti ja kissa.

Rekuille kotihoitoon tullessaan Ingridillä oli mukanaan sisko Mathilda ja 11 pentua: Ebba, Liv, Stina, Millie, Oscar, Jerry, Tom, Axel, Lisa, Kasper ja Viggo, joista 8 ensimmäistä ovat ilmeisesti Ingridin omia ja loput Mathildan. Ingrid on kuitenkin hoivannut, imettänyt ja kasvattanut koko 11 pennun katrasta. Nyt olisi siis Ingridin aika päästä vaihtamaan vapaalle ja nauttimaan pennuttomasta elämästä.

Ingrid tulee hyvin juttuun kotihoitopaikan kahden aikuisen kissaneidin kanssa ja nauttii niiden aikuisesta seurasta. Uudessa kodissa olisikin hyvä olla Inkulle kissakaveri. Ihmisistä Inkku tykkää myös, hän rakastaa ladata akkuja sylissä ja usein siihen nukahtaakin pitkän päivän päätteksi. Sijaiskodin kommentti: Ingridin hellyyttävä luonne hurmaa sinut varmasti!

Ingrid sopisi lempeän olemuksensa puolesta varmasti myös lapsiperheeseen ja kiltti koirakin saattaisi olla ihan ok kaveri.

Ingrid käy lähiviikkoina vielä steriloitavana, jonka jälkeen tämä kaunokainen on valmis muuttamaan loppuelämän kotiinsa.