Ingrid

2018 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

HUOM! INGRIDISTÄ EI TÄLLÄ HETKELLÄ OTETA ENEMPÄÄ KYSELYITÄ VASTAAN, MAHDOLLINEN KOTI LÖYTYNYT!

Ingrid on nuori mammakissa, joka etsii omaa kotia ja aikuista kissakaveria.

9.1.2020

Ingrid – täydellinen äiti ja kissa.

Rekuille kotihoitoon tullessaan Ingridillä oli mukanaan sisko Mathilda ja 11 pentua: Ebba, Liv, Stina, Millie, Oscar, Jerry, Tom, Axel, Lisa, Kasper ja Viggo, joista 8 ensimmäistä ovat ilmeisesti Ingridin omia ja loput Mathildan. Ingrid on kuitenkin hoivannut, imettänyt ja kasvattanut koko 11 pennun katrasta. Nyt olisi siis Ingridin aika päästä vaihtamaan vapaalle ja nauttimaan pennuttomasta elämästä.

Ingrid tulee hyvin juttuun kotihoitopaikan kahden aikuisen kissaneidin kanssa ja nauttii niiden aikuisesta seurasta. Uudessa kodissa olisikin hyvä olla Inkulle kissakaveri. Ihmisistä Inkku tykkää myös, hän rakastaa ladata akkuja sylissä ja usein siihen nukahtaakin pitkän päivän päätteksi. Sijaiskodin kommentti: Ingridin hellyyttävä luonne hurmaa sinut varmasti!

Ingrid sopisi lempeän olemuksensa puolesta varmasti myös lapsiperheeseen ja kiltti koirakin saattaisi olla ihan ok kaveri.

Ingrid käy lähiviikkoina vielä steriloitavana, jonka jälkeen tämä kaunokainen on valmis muuttamaan loppuelämän kotiinsa.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Karoliina / 045 614 7290

Soittoajat: la ja su 12-13

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Ingrid

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.