Ingrid (nyk. Karma)

Lisätty sivulle: 2012-07-18

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Ingrid (nyk. Karma)
31.7.2012 INGRID MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN KOIRAN KAVERIKSI

*****

KUULUMISIA omasta kodista:

4.8.2012 Meillä on mennyt todella hyvin, Karma on ollut koko ajan tosi reipas ja utelias, eikä tunnu olevan mistään moksiskaan Just äsken Pepsi pesi Karman pyllyn ja mahan,Karma puolestaan otti kaulasta kiinni ja antoi ison halin Pepsille ja sitten leikki sen luppakorvilla. Ensimmäisenä iltana Karma pari kertaa sähisi Pepsille, kun se kulki liian läheltä neitiä, mutta ei ole yrittänytkään käyttää kynsiä tms. Ne on jo nukkunut ihan vierekkäin, ruoka-aikana vain Pepsi puolustaa ruokaansa vähän murisemalla. Ollaan kyllä koko ajan vieressä ,ettei vaan mitään vahinkoa pääse sattumaan, elukathan on aina elukoita. Kiia on opettanut sen valjaisiinkin jo, siitäkään se ei maininnut mitään, jatkoi vain leikkejä. Ovat jopa käyneet ulkonakin pari-kolme kertaa valjaissa, ja hienosti on mennyt, leikkii ja tutkii innokkaasti pihalla. Kyllä on niin täsmäkissanpentu meidän perheeseen kuin olla ja voi! Liitteenä muutama kuva omasta kodista. Tervesin, Karma-Sipali ja sen palvelijat

****

NAARASPENTU, noin 9 vkoa (heinäkuussa 2012, luovutus vkolla 30), kotihoidossa Helsingissä

10.7.2012 Ingrid saapui kesäkuussa kotihoitoon yhdessä siskonsa Alexandran sekä ottoveljiensä Haakonin, Magnuksen ja Mariuksen kanssa.

Ingrid on kaunis koheltaja, joka on aina ensimmäisenä tervehtimässä hoitohuoneeseen saapujaa sekä muutenkin uteliaana aina tutustumassa kaikkeen uuteen ja ihmeelliseen.

Näistä ihanista ipanoista löytyy lisää kuvia ja keskustelua TÄÄLTÄ.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.