Inglike

Lisätty sivulle: 2010-11-12

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Inglike
20.4.2011 INGLIKE SAI KODIN TAMPEREELTA

****

26.3.2011 Inglike pääsi Suomeen kotihoitoon.

27.3.2011 Kuulumisia ja kuvia kotihoidosta: Inglike on oikein kuvauksellinen pieni kokoinen neiti joka tuntuu kameralle mielellään keimailevan. Todella hellyydenkipeä ja sylissä mielellään kehräävä tyttö. Sympaattinen ja rohkea, vaikkakin hieman ujo. Inglike tutkii reippaasti paikkoja ja uteliaasti nuuhkii ovenraosta koiriakin. Toistaiseksi Inglike ja samassa hoitopaikassa oleva Hallike ovat kuitenkin vielä erillään hoitopaikan omista eläimistä, joten varmuudella ei voi vielä sanoa kuinka Inglike tulisi toimeen toisten kissojen tai koirien kanssa. Reippaasti Inkku-Inglike kyllä hiippailee, eikä vaikuta
pelkäävän vaikka kuulee koirien olevan oven ulkopuolella.

Inkku on sosiaalinen ja ihmisrakas kissa, joka varmasti nauttisi oman ihmisensä
huomiosta ja hellyydestä. Inkun loukkaantumisesta – lantion murtumasta virossa ei näy enää päällepäin jälkeäkään ja tyttö liikkuu oikein mainiosti. Inkkuun voi tulla tutustumaan kotihoitopaikkaan pirkanmaalle.

11.3.2011 Inglike on ollut jo 1,5 vuotta tarhalla ja kaipaa pääsyä rauhalliseen kotiin.

12.11.2010 Inglike on kaunis steriloitu kissatyttö Valgan tarhalla. Inglike on löydetty kesällä 2009 pahoin loukkaantuneena, sillä oli lantion murtumia ja takajaloissa syvät repimishaavat. Inglike sai apua ja pääsi toipumaan Valgan tarhalle. Nyt Inglike on toipunut jo hyvin koettelemuksistaan!

Inglike on myös sirutettu, rokotettu ja loishäädetty, joten se on valmis matkaamaan kotiin, heti kun sellainen löytyy.

Inglike tulee mielellään syliin kehräämään ja hakemaan hellyyttä. Toisista eläimistä Inglike ei pidä, joten se voisikin viihtyä parhaiten ainoana lemmikkinä.

Inglike matkaa kotiinsa suoraan Valgan tarhalta, jossa se on viettänyt karanteenissa ensimmäiset kuukaudet, jossa varmistetaan, että kissalla ei ole sairauksia. Nyt Inglike asustaa terveiden kissojen osastolla, jossa kissat odottavat kotiinpääsyä. Inglike on hyvä pitää erillään muista eläimistä pari viikkoa kotiutumisen jälkeen.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.