Indira

Lisätty sivulle: 2013-06-18

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Indira
8/2013 Indira sai kodin Vantaalta.

***

9/2013 Lisätty Indiralle kuva omasta kodista. Aluksi Indiraa kovasti jännitti, mutta nyt tyttö nauttii kovasti jo rapsutuksista!

***

Leikattu naaras, noin 5,5v.

8.7.2013 Lisätty kauniille ja kauan kotia odottaneelle Indiralle muutama uusi potretti.

18.6.2013 Indira on odottanut kotia tammikuusta asti Tallinnan tarhalla. Tyttö on hyvin rauhallinen ja hieman syrjäänvetäytyvä kissalaumassa, minkä takia kodin löytyminen on kestänyt ja se onkin yksi kauiten Tallinnan tarhalla kotia etsivistä kissoista tällä hetkellä. Tyttöä aluksi hitusen jännittää rapsuttelu, mutta kunhan hetken malttaa silittää, alkaa tyttö rentoutumaan ja nauttimaan rapsutuksista. Indira tulee hienosti juttuun muiden kissojen kanssa. Varmasti paras koti Indiralle olisi aikuisperheessä tai perheessä, jossa lapset ovat teini-ikäisiä. Indira antaa nostaa itsensä sekä sen hampaat voi katsoa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on leikattu ja sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV -testit. Kissalla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Poikkeuksellisesti Tallinnan tarhalla kissat myös testataan corona-viruksen osalta sekä niistä otetaan perusverikokeet terveydentilan selvittämiseksi.