Indica

Lisätty sivulle: 2007-07-18

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Indica
10.10.2007 INDICA MUUTTI OMAAN KOTIIN VANTAALLE

****

NAARAS, noin 4,5-5kk (syyskuussa 2007) / Helsinki

12.9.2007 Kissatytöt Indica, Fennica ja Sorita odottavat omaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen.

Sisarukset Indica, Fennica ja Sorita ovat sairastaneet Tallinnassa ripulia, ja nyt niiden toipuvat vatsat tarvitsevat erikoisruokaa ainakin syyskuun ajan. Niille maistuu keitetty seiti, kana, raksut ja eläinlääkärin purkkiruoka. Punaista lihaa ja kaikkea rasvaista täytyy vielä välttää. Tytöt ovat vielä kovin hoikassa kunnossa mutta muuten taudista ei näy merkkejä. Ne ovat viettäneet Tallinnassa aikaansa pienissä tiloissa ja nyt päästessään väljemmin juoksemaan ja pomppimaan, ne ovat purkaneet energiaa oikein nautinnolla. Aluksi ne olivat sitä mieltä, että ihmiselle on viisainta heti sähistä, muutamassa päivässä ne ovat muuttaneet mieltään eivätkä välitä edes väistää, jos ihminen kävelee ohi.

Indica on sisarusparven rauhallinen ja pidempikarvainen kaunotar. Kuvasta käy ilmi vain turkin väri ja silmien hieman surumielisen ilmeen luova muoto. Todellisuudessa Indica on kaunotar! Sen häntää todella kelpaa pitää pystyssä. Se tutkii ensin ja sitten vasta hutkii, paitsi tietysti silloin kun on menovaihde päällä. Silloin se pörhistää turkkinsa ja hyppii kylki edellä siskoja pelottelemassa. Kun sitä yrittää leikittää, niin se vaan katsoo suoraan silmiin lelusta välittämättä, että nytkö sitten keksit tuollaista siinä heilutella. Se on löytänyt paikan kiipeilypuun ylimmältä tasolta, missä se viihtyy erittäin hyvin tarkkailijan roolissa. Kun muut ryntäävät syömään Indica tulee rauhallisesti katsomaan vierestä ja menee ruokakupille sitten, kun muut ovat lähteneet. Indica pitäisi eniten rauhallisesta kodista.

18.7.2007 D-terminaalin alueelta löydetty Indica tyttö on kaunis ja vähän pidempikarvainen.

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 100€ ja leikkaamattomasta pennusta 90€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.