Imri (nyk. Mauku)

Lisätty sivulle: 2015-11-19

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Imri (nyk. Mauku)
5.12.2015 Imri ja Inga saivat yhteisen kodin Espoosta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

10.1.2016 Tässä reippaiden kissasiskosten kuulumisia kun uutta kotia on asuttu jo reilu kuukausi. Ingasta tulikin meillä Miuku ja Imristä Mauku. Kotiutuminen sujui uskomattoman hyvin, ja tytöt ovat kasvaneet hurjasti. Kisut ovat olleet mukana KAIKISSA kodin touhuissa reippaasti. Miuku jaksaa leikkiä loputtomasti ja Maukua taas ei aina kiinnosta, vaan se makoilee ja katselee siskon osallistumista joskus kyllästyneenä. Miuku jopa ottaa osaa lasten leikkeihin ja mielellään asustelee nukkekotiakin, vaikkei mahdu sinne kuin puoliksi. Mauku on ilmiselvästi rauhallisempi isosisko ja Miuku riehakas pikkusisko.

Kun käytiin rokotuksilla, niin eläinlääkäri totesi, että kisut ovat terveitä ja hyvinvoivan oloisia muutenkin ja tottuneet käsittelyyn hyvin. Maukulla on alkanut jo vaihtua hampaat, Maukulle vielä odotellaan niitä.

Kisut viihtyvät vieressä sohvalla ja tulevat hurjasti kehräten kerjäämään silityksiä, mutta sylissä eivät viihdy kovin kauan. Antavat kyllä nostella ja kannella itseään (Mauku kerjää sitä enemmän), mutta mitään sylikissoja eivät vielä ole. Miuku on sosiaalisempi ja uteliaampi vieraille, mutta kumpikaan ei mene piiloon vieraitakaan ihmisiä, vaan tulevat uteliaina tutustumaan.

Tämä kaksikko on tuonut meidän pikku perheeseen paljon iloa. Kiitos <3

***

Leikattu naaraspentu, synt. 13.9.2015, kotihoidossa Helsingissä. Luovutus aikaisintaan 3.12.

19.11.2015 Ivan, Isak, Iver, Imri, Inga ja Ilse ovat Bella-kissan pentuja, jotka saapuivat emonsa kanssa rekkujen kotihoitopaikkaan parin päivän ikäisenä. Bellan valvovan silmän alla pennuista on kasvanut reippaita, ihmisiin tottuneita ja vilkkaita kissanalkuja, jotka etsivät ensisijaisesti kotia joko pareittain yhdessä tai toisen kissan kaverina. Hoitotoimenpiteet sujuvat näiden pikkuisten kanssa todella helposti, ja muutenkin kyseessä on mutkaton ja normaali kuusikko joille ruokakin maistuu laidasta laitaan.

Toistaiseksi ihminen nähdään lähinnä kivana kiipeilypuuna, lelunheiluttajana tai makuualustana, ja hellyydenosoituksia alistutaan ottamaan vastaan jos on ihan oikeasti pakko– kunnes menojalkaa alkaa hetken kuluttua vipottamaan niin että on pakko tehdä pieniä spurtteja ympäri hoitohuonetta.

Jos pikkuiset tulevat isompana yhtään emoonsa, kasvaa näistä pennuista todella tasapainoisia ja sympaattisia kissoja jotka tykkäävät jutella ihmisilleen. Jo nyt ääniefektit ovat leikeissä ajoittain melkoiset!

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.