Impi

Lisätty sivulle: 2008-01-17

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Impi
13.4.2010 IMPI MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN

****

NAARAS noin 2,5v keväällä 2010 / Espoossa

4.4.2010 Lisätty Impille uusia kauniita kuvia.

10.3.2010 Kuulumisia hoitokodista: Impi palautui pitkän karkureissun jälkeen takaisin meille kotihoitoon, oikein hyvinvoivana eikä siitä näy merkkiäkään ulkokissan elämästä. Missä lie sitten kaksi talvea asustanut.

Luonteeltaan Impi on rauhallisempi kuin muutama vuosi sitten, tulee hyvin juttuun toisen hoitokissan kanssa, mutta ihmiset on edelleen parhaita, aivan mielettömän ihania, ja välillä oikein itkumourut tulee kun ihminen lähtee “hoitohuoneesta” saunasta. Puskemisesta ja kehräämisestä ei tule loppua ja sylissä on mukavaa polkea. Parin vuoden takaisesta poiketen uskallan suositella Impiä myös lapsiperheeseen, koska se rakastaa myös heitä suurella sydämmellä,
meillä on 5- ja 6 vuotiaita lapsia. Nyt kun Impi on steriloitu ja rokotettu olisi aika läytää se loppuelämän koti tälle hellyydenkipeälle neidille. Impi varmasti arvostaisi rauhallisempaa perhettä, jolla olisi aikaa silitellä ja silitellä…

26.2.2010 Impi kävi eilen eläinlääkärissä steriloitavana ja nyt on myös rokotusasiat hoidettu kuntoon, joten Impi olisi valmis lähtemään omaan kotiin.

8.2.2010 Impin ilmoitettin löytyneet Vantaalta helmikuun alussa ja se oli toimitettu löytöeläintaloon. Sirunumeron perusteella kissa tunnistettiin ja kävi ilmi että kissaparka oli karannut omistajaltaan jo ennen lumien tuloa 2008, mutta yhdistykselle ei ollut ilmoitettu asiasta lainkaan. Nyt Impi on turvallisesti taas Rekku Rescuen kotihoitopaikassa tutun hoitajan luona etsimässä uutta kotia.

****

4.4.2008 IMPI MUUTTI OMAAN KOTIIN (josta oli sitten myöhemmin karannut)

****

NAARAS, noin 6,5-7kk (maaliskuussa 2008)/Järvenpäässä

26.3.2008 Impille on lisätty uusia kuvia.

29.2.2008 Kuulumisia hoidosta: Impi on persoonallinen pakkaus, siitä löytyy tulta ja tappuraa sekä hyvinkin hempeä puoli. Impi-kisu on asustellut meillä kuukauden verran ja muuttunut sinä aikana vain parempaan suuntaan. Tullessaan se pelkäsi/inhosi muita kissoja kovasti, hyökkäili näiden kimppuun erityisesti jos oli silittelytuokio menossa ja joku toinen kissa meinasi tulla saamaan osansa rapsutuksista, mustasukkaisuuttako kenties? Nyt Impi on selvästi rauhoittunut, yrittää puskea muita kissoja mutta nämä vieläkin vähän kavahtavat Impiä.

Ihmisistä Impi todella tykkää, kehrää, puskee eikä malttaisi välillä ollenkaan rauhoittua. Joskus Impi menee jopa niin pitkälle että läppäsee tassulla jalkaan kun meinaan kävellä pois. Tästä käytöksestä se ei tietenkään saa lisää paijauksia ja ikävä käytös on vähenemään päin. Sylissä kantaen Impi viihtyy jonkin aikaa ja sohvalla tulee viereen makoilemaan, joskus syliin hellyyttä hakemaan. Impin tulevassa kodissa ei kissaseura ole mitenkään pakollista,
ihmisseura kelpaa paremmin. Mutta luultavasti rauhallisen kissakaverin kanssa Impi sopisi myös, ainakin jos tilaa ja rapsutusaikaa löytyy molemmille. Hieman arvaamattoman luonteensa vuoksi Impi luovutetaan kotiin jossa ei ole kovin pieniä lapsia.

17.1.2008 Impi-neitonen on vailla kotia, viihtyisi varmasti hyvin kissaseurassa.

Kertomus: “Kaunis isokokoisempi kisuli- Silmät on isot ja keltaiset, valkea-raidallisessa turkkissa on pinet punaiset täplät-. Todennäköisesti kotikissan pennu sattui kadulle joulukuun lopussa kuin oli erittäin kylmä (öisin noin 15 astetta) ja palellutti korvanpäät. Se on kiltti ja ystävällinen, istuu rauhallisesti sylissä, tykkää kissaseuralaisista. Vähän pelkää kovaa ääntä ja äkillisiä liikkeitä.”

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 115€ Kulukorvauksella kissa on steriloitu, se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön ja perurokotukset sekä sillä on mikrosiru.