Imperius (nyk.Remus)

Lisätty sivulle: 2012-06-11

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Imperius (nyk.Remus)
1.9.2012 Imperius muutti omaan kotiin Vantaalle ainoaksi kissaksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

30.9.2013 Meille kuuluu ihan hyvää! Tosi seurallinen ja valloittava kaveri Remus kyllä on, ei taida olla kukaan vielä jäänyt sille kylmäksi :) Kävin leikkauttamassa sen viime marraskuussa, mutta ei se ollut oikein moksiskaan eikä edes tokkurassa nukutuksen jälkeen… Hyvin vilkas on ja tosiaan seurailee ympäriinsä ja vaatii huomiota. Öisin sen mielestä on kiva availla kaappeja ja paiskata ne sitten kiinni, päivisin taas pitää päästä vaatekaappiin nukkumaan. Kesällä opeteltiin valjaisiin ja ulkoiluun Remus rakastuikin kovasti. Nelisen kiloa on painoa eli hyvin jaksaa sitä kanniskella, syli kun sille kelpaa aina! Laitan pari kuvaa vielä tähän söpöläisestä :)

***

Urospentu, noin 4kk (elokuussa 2012), kotihoidossa Tallinnassa

6.8.2012 Imperius rakastaa aivan kaikkia, ihmisiä ja muita kissoja. Imperius on kotihoitajan mukaan oikein “super”! Se on seurallinen ja ystävällinen ja rakastaa rapsutteluja ja tulee mielellään ihmisen vatsan päälle pötköttämään.

Imperius on täysin valmis lähtemään omaan kotiin.

31.7.2012 Kuulumisia kotihoidosta: Komea, tuuheaturkkinen kissapoika.

Superseurallinen ja iloinen, osallistuu kaikissa kotitöissä, aina vieressä kuin koira.

Jos meneet pitkälleen, hyppää heti vatsalle istumaan ja ryhtyy vatkaaman- ihan kuin ammattilainen hieroja.

11.6.2012 Kotihoitajan kertomaa: Imperius on pitkäkarvainen mustavalkoinen pieni oravanhäntä, suloinen ja upea. Imperius ja Auriel ovat sisaruksia. Tykkää istua sylissä ja juttelee sinulle. Ilmeisesti kotikissan pentu. Aivan mahtavaa pakkaus.Juuri rokotettu, huolella madotettu,valmis lähtemään omaan kotiin kesäkuun lopussa.Ei pelkää isoja kissoja eikä koiraa.Hauska pieni lapsonen.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpennulle on myös tehty sienitesti. Kissanpennulla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissanpentu on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissanpentu luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.