Imelda

27.04.2020

Alkuperä: Suomi

Kaunis  ja herkkä Imelda etsii kotia emonsa joko veljensä JoJon tai emonsa MamaH:n  kanssa tai muuttaisi kotiin jossa olisi nuori ja kiltti tyttökissa kaverina.

8.9.2020

Prinsessa Imeldaa kohtaan löytyi ymmärrettävistä syistä niin paljon ihailijoita, että toistaiseksi emme ota enää vastaan tiedusteluja!

7.9.2020

Pian 4 kuukautta täyttävä (synt. 27.4.2020) tyttökissa Imelda on viidestä kissanpennusta ja emokissa Mama H:sta koostuvan pentueen pienin ja ainoa tyttö.  Hän on utelias ja leikkisä tyttökissa, joka ei vielä niinkään ymmärrä ihmisystävien silitysten ja hellittelyjen päälle. Hän on pentueen arin, mutta antaa välillä jo ottaa itsensä hetkeksi syliin siliteltäväksi.

Pienestä koostaan ja arkuudestaan huolimatta hän on pentueesta paras hyönteismetsästäjä, korkeille paikoille hyppääjä ja ahkera painija. Imelda syö aina ruokansa hitaasti ja rauhallisesti, kuten oikean prinsessan kuuluukin. Hän tykkää viettää aikaa muun muassa ikkunalaudalla hyönteisiä metsästäen, kirjahyllyssä kirjojen takaa muita tarkkaillen tai erilaisilla leluilla leikkien. Hyppyleikit on parasta. Imeldan bestis on JoJo, jonka kanssa he painivat päivät läpeensä. Imelda vetäytyy joskus omiin oloihinsa ja säikähtää välillä helpostikin uusia ääniä tai tilanteita.

Imelda on tavannut pienempiä lapsia ja sopii myös lapsiperheeseen, kunhan perheen nuorimmat on opetettu lähestymään ja käsittelemään kissaa oikein. Uuden perheen on ymmärrettävä herkemmän tytön sielunelämää ja kotijoukoilta vaaditaan kärsivällisyyttä ja rohkaisua jotta Imeldasta kasvaisi täysoppinut kotitiikeri.

Hoitotoimenpiteet vaativat vielä kärsivällistä opettelua. Imelda luovutetaan joko yhdessä JoJon tai emonsa MamaH; n kanssa, tai kotiin, jossa on jo ennestään leikkisä ja nuori kissa kaveriksi.