Ilves

05.10.2020

Alkuperä: Suomi

15.9.2021 Ilves ja Susi muuttivat yhteiseen kotiin.

***

Ilves on sosiaalinen nuori tyttö, joka viihtyy sylissä ja rakastaa huomiota. Hän on parhaita ystäviä siskonsa Susin kanssa.

18.8.2021

Ilves syntyi neljän sisaruksen pentueeseen. Noin viiden kuukauden ikäisinä poikue menetti emonsa hermostollisen vaivan seurauksena, mutta sisarukset ovat toistensa seurassa kasvaneet tasapainoisiksi nuoriksi kissoiksi. Ilves on viimeiset kuukaudet elänyt kahdestaan siskonsa Susin kanssa ja ne ovatkin paita ja peppu toisilleen. Heidän veljensä ovat Karhu ja Kettu.

Ilves on rohkea ja aktiivinen nuori tyttö, joka nukkuu mielellään ihmisen sylissä, kun ihminen katsoo televisiota, sekä tulee aina tervehtimään aamulla, kun ihmisväki herää. Hän on ensimmäisenä tutkimassa uudetkin asiat Susin seuratessa perässä. Jos siskoa ei näy tai kuulu, etsivät Susi ja Ilves aina toisensa heti.

Tytöt syövät sijaiskodissa ainoastaan raakaruokaa sitkeiden vatsavaivojen vuoksi. Vatsavaivat ovat peräisin pitkään vaivanneista sisäloistartunnoista, jotka on saatu hoidettua ja ovat helpottaneet sijaiskotielämän aikana, mutta heidän kanssaan on erittäin suositeltavaa pysytellä herkkävatsaisille kissoille suunnitellussa ruoassa tai pelkässä raakaruoassa lisineen. Sijaiskoti kertoo mieluusti lisää raakaruokinnasta tarvittaessa.

Susi ja Ilves etsivät uutta kotia yhdessä. He sopivat myös lapsiperheeseen, jos lapset ovat vähintään kouluikäisiä. Koirista heillä ei ole kokemusta.