Ilta

2006 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

 

15.10.2022 Ilta-kissa nukkui pois 18-vuoden iässä. Ilta sai viettää viimeiset vuotensa hyvässä kodissa rakkaana lemmikkinä.

 

10.1.2021 Ilta muutti Aatos-kissan kanssa omaan kotiin viettämään kissanpäiviä.

 

Seniorirouva Ilta on rauhallinen seuraneiti, joka viihtyy oman ihmisen vierässä siliteltävänä.

1.12.2020

Ilta tuli Rekuille yhdessä Aatos-kissan kanssa ja ne etsivät ensisijaisesti yhteistä kotia.

Rauhallinen Ilta leikkii välillä mielellään, mutta silloin lelupallojen perässä köpötellään vähän verkkaisempaan tahtiin. Ilta ottaa silloin tällöin myös spurtteja, mutta yleensä meno on rauhallisempaa. Ruoka maistuu hyvin kaikkiruokaiselle kissarouvalle. Harjaaminen on myös herttaisen ja kiltin Iltan mielestä kivaa, saahan siinä olla hellittävänä ja se on mukavan rauhallista seurustelua oman ihmisen kanssa.

Iltalle tehtiin iso hammasremontti Rekuille tulon jälkeen, sillä hampaat olivat huonossa kunnossa. Tämän takia Iltan kupissa on vain märkäruokaa, sillä hampaita on jäljellä enää muutama. Uuden omistajan tulee huolehtia, että Ilta käy säännöllisesti hammastarkastuksessa.

Iän myötä Iltan hämäränäkö on heikentynyt, ja se saattaa vielä heikentyä entisestään. Ilta etsiikin rauhallista kotia, jossa hän saisi leppoisasti tepastella ilman yllättäviä esteitä matkallaan. Ilta sopii aikuiskotiin, jossa ei ole koiria tai pieniä lapsia, sillä Ilta saattaisi tällaisessa seurassa jäädä jalkoihin. Parasti Iltalle olisi turvallinen ja rauhallinen ympäristö, jossa ei tule liikaa yllätyksiä vastaan.

 

Summary in English

Senior lady Ilta is a calm companion who enjoys cuddles.

1.12.2020

Ilta came to Rekku Rescue together with Aatos cat and they are primarily looking for a home together.

Peaceful Ilta likes to play too sometimes but normally at a slower space. Occasionally she also runs around the house but usually this lady likes to take things easy.

When Ilta came to Rekku Rescue her teeth were in bad condition. Now the teeth are fixed but only a few are left. Because of this she only eats wet food. The new owner should make sure Ilta has a regular teeth check-ups.

With age, Ilta’s vision has gotten worse, especially night vision. Over time, the vision can deteriorate further. Sweet Ilta is looking for a peaceful home, where there are no dogs or small children and where she can go on about her quiet life without surprising obstacles on her way.