Ilta

2006 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

 

15.10.2022 Ilta-kissa nukkui pois 18-vuoden iässä. Ilta sai viettää viimeiset vuotensa hyvässä kodissa rakkaana lemmikkinä.

 

10.1.2021 Ilta muutti Aatos-kissan kanssa omaan kotiin viettämään kissanpäiviä.

 

Seniorirouva Ilta on rauhallinen seuraneiti, joka viihtyy oman ihmisen vierässä siliteltävänä.

1.12.2020

Ilta tuli Rekuille yhdessä Aatos-kissan kanssa ja ne etsivät ensisijaisesti yhteistä kotia.

Rauhallinen Ilta leikkii välillä mielellään, mutta silloin lelupallojen perässä köpötellään vähän verkkaisempaan tahtiin. Ilta ottaa silloin tällöin myös spurtteja, mutta yleensä meno on rauhallisempaa. Ruoka maistuu hyvin kaikkiruokaiselle kissarouvalle. Harjaaminen on myös herttaisen ja kiltin Iltan mielestä kivaa, saahan siinä olla hellittävänä ja se on mukavan rauhallista seurustelua oman ihmisen kanssa.

Iltalle tehtiin iso hammasremontti Rekuille tulon jälkeen, sillä hampaat olivat huonossa kunnossa. Tämän takia Iltan kupissa on vain märkäruokaa, sillä hampaita on jäljellä enää muutama. Uuden omistajan tulee huolehtia, että Ilta käy säännöllisesti hammastarkastuksessa.

Iän myötä Iltan hämäränäkö on heikentynyt, ja se saattaa vielä heikentyä entisestään. Ilta etsiikin rauhallista kotia, jossa hän saisi leppoisasti tepastella ilman yllättäviä esteitä matkallaan. Ilta sopii aikuiskotiin, jossa ei ole koiria tai pieniä lapsia, sillä Ilta saattaisi tällaisessa seurassa jäädä jalkoihin. Parasti Iltalle olisi turvallinen ja rauhallinen ympäristö, jossa ei tule liikaa yllätyksiä vastaan.