Ilse

Lisätty sivulle: 2015-11-19

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Ilse
9.12.2015 Ilse muutti omaan kotiin Helsinkiin toisen tyttökissan kaveriksi.

***
Leikattu naaraspentu, synt. 13.9.2015, kotihoidossa Helsingissä. Luovutus aikaisintaan 3.12.

19.11.2015 Ivan, Isak, Iver, Imri, Inga ja Ilse ovat Bella-kissan pentuja, jotka saapuivat emonsa kanssa rekkujen kotihoitopaikkaan parin päivän ikäisenä. Bellan valvovan silmän alla pennuista on kasvanut reippaita, ihmisiin tottuneita ja vilkkaita kissanalkuja, jotka etsivät ensisijaisesti kotia joko pareittain yhdessä tai toisen kissan kaverina. Hoitotoimenpiteet sujuvat näiden pikkuisten kanssa todella helposti, ja muutenkin kyseessä on mutkaton ja normaali kuusikko joille ruokakin maistuu laidasta laitaan.

Toistaiseksi ihminen nähdään lähinnä kivana kiipeilypuuna, lelunheiluttajana tai makuualustana, ja hellyydenosoituksia alistutaan ottamaan vastaan jos on ihan oikeasti pakko– kunnes menojalkaa alkaa hetken kuluttua vipottamaan niin että on pakko tehdä pieniä spurtteja ympäri hoitohuonetta.

Jos pikkuiset tulevat isompana yhtään emoonsa, kasvaa näistä pennuista todella tasapainoisia ja sympaattisia kissoja jotka tykkäävät jutella ihmisilleen. Jo nyt ääniefektit ovat leikeissä ajoittain melkoiset!

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.