Ilpo ( Nyk. Bean)

01/2020 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

21.2.2021 Ilpo muutti omaan kotiin kiltin poikakissan kaveriksi. 

3.3.2021

Kuulumisia uudesta kodista:

Kaikki on mennyt tosi kivasti. Ilpo, joka nykyisin tunnetaan Bean nimellä, vietti pari päivää tyttären sängyn alla piilossa, mutta kävi heti ensimmäisenä päivänä nuuskimassa kaikkia ihmisiä ja antoi myös silittää. Tänään Bean on jo toista päivää uskaltautunut poistumaan tytön huoneesta ihan itsekseen ja käynyt tutkimassa asuntoa. Sitä ennen tutustuttiin paikkoihin sylistä käsin. Keno ja Bean aloittivat myös tutustumisen varovasti. Ensin annoimme Kenon haistella Beanin hajuja tytön huoneessa (siellä hiekkalaatikko,makuualusta ja kiipeilypuu) sillä aikaa kun veimme Beanin toiseen huoneeseen. Sittemmin he ovat toisiaan haistelleet, murisseet ja sihisseet, mutta nyt tosiaan voidaan olla jo kotosalla ovet kaikkiin huoneisiin auki. Tosin silloin kun ei olla kotona, niin Bean laitetaan yhä tytön huoneeseen ja ovi kiinni.

 

23.1.2021 Ilpo on herättänyt runsaasti kiinnostusta, joten emme tällä hetkellä ota vastaan enempää kyselyitä.

 

Ilpo on reipas ja utelias nuori poika, joka pitää sylissä olemisesta, mutta kaipaa myös välillä omaa rauhaa. Ilpo etsii omaa kotia toisen kiltin poikakissan kaverina.

20.1.2021

Ilpo tuli Rekuille löytökissana etsimään omaa kotia. Alkuun Ilpo oli todella arka, ja löysi turvapaikkansa sängyn alta. Lopulta uteliaisuus voitti, ja Ilpo tuli vuorokauden mököttämisen jälkeen ulos sängyn alta. Sen jälkeen Ilpon luottamus ihmisiin on kasvanut päivä päivältä enemmän ja Ilposta on kehkeytynyt oikein seurallinen kissa.

Ilpon kanssa voisi leikkiä tunteja, eikä sitä olla sijaiskodissa saatu vielä väsyksiin juoksuleikeissä. Sen lempipuuhaa on juosta ympäri asuntoa niin, että matot menevät ruttuun. Välillä Ilpo rauhoittuu hetkeksi ja silloin on kiva olla luotettavan ihmisen sylissä rapsutettavana.  Ilpo seuraa tarkasti mitä kotona tapahtuu ja tahtoo olla mukana sijaiskodin hoitajan kanssa kaikessa tekemisessä. Ilpo tulee nykyään myös miukuen ovelle vastaan. Ilpo on vielä hiukan varautunut uusien ihmisten kanssa, mutta luotettavan ihmisen kanssa Ilpon todellinen eloisa ja sosiaalinen luonne tulee esille.

Ilpo on hoitotoimenpiteitä tehtäessä erityisen kiltti. Ruoan suhteen Ilpo on tarkka merkistä sekä mausta. Se syö mielellään kalaruokia ja raksuja.

Ilpo etsii aikuiskotia, jossa voisi olla toinen samanikäinen poikakissa leikkikaverina. Ilpo on erittäin leikkisä ja aktiivinen, joten omistajan tulisi sitoutua leikkimään Ilpon kanssa päivittäin. Ilpo voisi nauttia myös ulkoilusta valjaissa. Ilpo vetää välillä tylsän päivän päätteeksi iltavillit, jotka voivat villiintyä yöralliksi. Siksi Ilpolle olisi todella tärkeää saada kuluttaa energiaa päiväsaikaan.

 

Summary in English

Ilpo is an energetic and curious young boy, who loves being close to people but also longs for his own peace. Ilpo would like to find a home as a friend to another nice male cat.

20.1.2021

When Ilpo first came to Rekku Rescue his was very shy and found his refuge under a bed. Eventually his curiosity won and day by day his trust in people has grown.

You can play with Ilpo for hours and he has never been made tired of running around in the foster home. Ilpo’s favourite pastime is indeed to run around the apartment, chasing the imaginary mouse! Sometimes Ilpo calms down for a moment and then it is nice to sit on the lap of a reliable person. Ilpo also likes to follow everything people are doing. Ilpo is still a bit cautious with strangers but when he trusts the person, the real social and lively nature of Ilpo appears. Ilpo is very precise about the taste of his food. He approves mainly fish dishes.

Ilpo is looking for an adult home with another male cat of the same age to play with. Ilpo is very playful and active so the owner should commit to playing with Ilpo every day.