Ilpo

01/2020 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Varattu

Ilpo on reipas ja utelias nuori poika, joka pitää sylissä olemisesta, mutta kaipaa myös välillä omaa rauhaa. Ilpo etsii omaa kotia toisen kiltin poikakissan kaverina.

31.10.2022

Ihana Ilpo-kissa on viihtynyt sijaiskodissa jo tovin. Alun stressi elämänmuutoksesta on nyt vain muisto; nyt Ilpo on rentoutunut ja spurttailee ympäriinsä, sillä energiaa tällä pojalla riittää. Ilpo osallistuu aktiivisesti sijaiskodin elämään ja tulee aina iltaisin viereen tai syliin täyttämään rapsutuskiintiönsä. Ilpolle etsitään kotia, jossa olisi samanlainen vauhdikas kaveri yhteisiin leikkeihin.

2.10.2022

Ilpo on erittäin energinen ja leikkisä 2-vuotias poikakissa, joka palasi Rekuille etsimään uutta kotia. Edellisessä kodissa Ilpolla oli kissakaveri ja samaa Ilpo toivoisi myös uudessa kodissa. Ilpon kanssa elämästä ei puutu vauhtia, sillä tämän pojan lempipuuhaa ovat vauhdikkaat leikit. Myös sylissä on kiva olla rapsuteltavana. Ilpo hakee paljon kontaktia ympärillään oleviin ihmisiin.

Ilpo tarvitsee rapsuttajikseen kissakokeneita ihmisiä, jotka osaavat lukea kissan elekieltä. Ilpo oli edellisessä kodissa karannut pari kertaa, joten tämän kanssa täytyy olla tarkkana. Energinen Ilpo turhautuu helposti yksinään ilman leikkiseuraa, joten uudessa kodissa tulisi olla samanlainen kiltti leikkisä kissakaveri. Ilpo tarvitsee paljon aktivointia ja virikkeitä myös ihmisten taholta. Ilpoa voisi kiinnostaa myös valjasulkoilu.

Ilpo on herkkävatsainen poika, joten uusia ruokia hänelle kannattaa tarjota varovasti. Ilves-märkäruoka ja muut kananmakuiset herkut toimivat hyvin Ilpolle. Ilpo on helppo käsitellä, kopitus ja lääkkeidenkin anto onnistuu herkuilla motivoiden. Kun Ilpo palasi takaisin Rekuille, oli hänellä tapana välillä näykkäistä tai raapia kun tahtoi jotain ( yleensä ruokaa) tai ei tykännyt jostain. Sijaiskodissa on hienosti onnistuttu sammuttamaan tätä käytöstä ja tätä tulee jatkaa myös uudessa kodissa. Lapsiperheeseen Ilpo ei tämän takia sovi.

 

Summary in English

Ilpo is an energetic and curious young boy, who loves being close to people but also longs for his own peace. Ilpo would like to find a home as a friend to another nice male cat.

2.10.2022

Ilpo is really energetic and playful 2 – year old boy who returned to Rekku Rescue to look for a new home. In the previous home Ilpo had a cat friend and would love to have the same in the new home. Ilpo loves to play and has endless energy. He also seeks affection and happily comes to sit on a lap. Ilpo easily gets frustrated if left alone for too long periods and needs a lot of activation and interaction. Ilpo might also enjoy going out on a leash. Ilpo run away a few times in the previous home so its important to ensure safety in Ilpos new home.

Ilpo has a sensitive stomach so any changes is diet should be done carefully. Ilves wetfood and any chicken treats work fine for Ilpo. Ilpo needs a home with experienced owners. When Ilpo returned to us he had a habit of sometimes biting or scrathing when he wanted something, often food, or did not like something. Fosterhome has succesfully trained Ilpo to stop this behaviour and its important to continue training Ilpo on this. Because of this Ilpo does not suit to a family with children.