Ilona

Lisätty sivulle: 2010-10-14

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Ilona
28.9.2011 Ilona sai oman kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia kodista:

13.1.2015 Kuvaterveisiä Ilonalta!

4.11.2013 Lisätty kuvia Ilonasta ja Yntty-Pööstä omassa kodissa.

***

Leikattu naaras, aikuinen, kotihoidossa Vantaalla.

12.9.2011 Ilona Siirtyi kotihoitoon Vantaalle, sillä oli alkanut stressata entisessä hoitopaikassaan. Ilona viihtyisi varmasti parhaiten rauhallisessa aikuisperheessä.

12.5.2011 Missähän olisi kiltille Ilonatytölle se ikioma koti?

1.2.2011 Ilonan kotihoitopaikkaan on muuttanut koira. Ilona tulee hyvin juttuuun koiran kanssa. Nukkuvat jopa samassa sängyssäkin.

2.1.2011 Ilonalta terveisiä! Enempää ei kissa tästä voi enään rohkaistua, hän on niinku olisi ikänsä meillä ollu :D Nykyään nauttii sylissä olosta ja rapsuttelusta,sohvalla tulee itse syliin hakemaan huomiota. Lattialla lojuu eikä edes väistä,kun vierestä kevellään,hih. Toivottavasti löytää uuden kodin!

Uudet lelut oli Ilonan mielestä kivoja ja herkut kelpaa :) Ja hän taitaa tän porukan villein kisu olla leikkimään maton kulmilla ja kaikella pyöriteltävillä.

23.12.2010 Hyvää Joulua! toivottaa Ilona ja kotihoitoperheensä.

21.12.2010 Meillä oli vieraita yön viikonloppuna. Ilonaki kävi vierailta rapsutuksia kerjäämässä :) Hää on jo ihan eri kissa, mitä tullesa. Vielä nopeita liikkeitä säikähtää, mutta tulee silti hetken päästä takasin. Käveleskelee täällä ympäriinsä ja loikoileeki keskel lattioita :) Aamusin on muiden mukana jaloissa aamu ruokia odottamassa. Olen syliin alkanu hänt ottaan ja on huomannu, että sehän onki mukavaa :) eilen ekaa kertaa tuli olkkarin sohvalle viereen kehräilemään. Ja kiltti hää on :) ei lapsistakaan sano mitään, vaikka tämä isompi onki häne mielest hiukan pelottava. Ei kertaakaan ole murissu tai sähissy missään tilanteessa. Eilen kävin joululahjat ostaan kisuille :) saavat jokainen oman uuden metallisen ruokakipon, leluja ja herkkuja. Liha makupaloista hää tykkää todella :) Terveisin kotihoitaja.

16.12.2010 Pitää laittaa hiukan eilisen illan kuulumisia Ilona neidistä :) Hän innostu ihan leikkimään illalla ja loikoili olkkarin matolla. hiukan vielä meän Kimmoa ja Jesseä aristelee,mutta tuli jo luokse puskeen. Illalla puoli 11 alotti kaikki katit ilta riehat :) Ilonakin paini maton kanssa keittiössä. sit hää tuli sänkyynki kiehnään ja aamulla tervehtimään keittiöön. Terveisin kotihoitaja Janika ja katit

13.12.2010 Ilona on Harjavallassa kotihoitoidossa ja Ilonaan voi mennä tutustumaan sopimuksen mukaan.

14.10.2010 Ilona on Porin Paanakedonkadulta talteenotettu ruskea-harmaa tiikeriraitainen leikattu tyttökissa. Valkoista tassunpäissä, kaulalla, vatsassa ja kuonossa. On majaillut rengasfirman tontilla pidemmän aikaa. Ilona on toimitettu Porin löytökissataloon 11.10.2010 kylmältä suojaan. Ilona odottaa omistajaansa 27.10.2010 asti.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.