Ilona

11/2013 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Ilona on ihanan ja persoonallisen luonteen omaava tätikissa, joka tietää mistä pitää ja mistä ei, sekä osaa ottaa maailman menon arvolleen sopivalla, rauhallisella asenteella.

23.3.2020

Ilona ja Zetor saappuivat Rekku Rescuen hoiviin edellisen omistajan menehdyttyä. Kissat ovat asuneet pitkään saman katon alla ja ovat kiintyneet toisiinsa, joten etsimme heille yhteistä rakastavaa, loppuelämän kotia. Ilona ja Zetor osoittavat läheisyyttään muun muassa pesemällä toisiaan ja nukkumalla vierekkäin. Molemmat ovat ihmisiin ja käsittelyyn tottuneita sekä kotikissan tavat hienosti taitavia.

Ilona on hiukan kaveriaan Zetoria ujompi ja rauhallisempi neiti, joka kuitenkin välillä innostuu telmimään ja leikkimään kaverinsa tai tutun ihmisen kanssa. Rapsutuksia Ilona tulee myös säännöllisesti hakemaan, vaikka tarkkaileekin muuten mielellään ihmisten touhuja hiukan etäämmältä. Ilonan lempipuuhia ovat ikkunasta katseleminen, rentoutuminen ja omalla, pienellä patjalla nokostelu.

Ilona syö atopia- ja allergiaoireisiin ainoastaan eläinlääkäristä hankittavia Hill’s z/d -ruokia. Iho-oireiden pois pitämisen vuoksi on tärkeää, ettei Ilona syö mitään sille sopimatonta, joten ruokintahetkinä ihmisen tulee pitää huoli, ettei Ilona pääse lainkaan maistelemaan Zetorin ruokia.

Tälle kaksikolle sopisi parhaiten aikuiskoti, jossa vietetään suht rauhallista elämänmenoa, jaksetaan aktiivisesti panostaa kissojen virikkeistämiseen ja annetaan kissoille paljon aikaa.

 

Kulukorvaus

Kulukorvaus 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Emmi / 0503071740

Soittoajat: Maanantaisin klo 20-21

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Ilona

Olen lukenut Rekku Rescue ry:n ohjeet kissan adoptioon: Kissan Adoptio

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.


Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.