Illy

11.8.2020 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

8.2.2021 Illy pääsi omaan kotiin yhdessä siskonsa Kaffan kanssa. 

15.2.2021 kuulumisia kodista:

Tytöillä on lähtenyt kotiutuminen käytiin tosi kivasti! Päivät koostuu leikkimisestä, syömisestä ja päiväunista, ja välillä tullaan viekkuun rapsuille tai kainaloon. Sylissäkin tytöt viihtyy jonkun aikaa, mutta ei kovin pitkään, koska on kiire seikkailla ja leikkiä. Erityisesti Illy rakastaa tulla viereen nukkumaan, mutta Kaffakin välillä yllättää parkeeraamalla itsensä ihan kylkeen kiinni

Vähän on ollut aivastelua, mutta sekin alkaa mennä ohi. Lempipuuhiin kuuluu ehdottomasti raapimispuun päällä kelliminen, ulos ikkunasta tähystäminen, siskosten kilpajuoksut ja saalistusleikit.

***

Illy on vauhdikas ja leikkisä kissalapsi, joka etsii yhteistä kotia siskonsa Kaffan kanssa.

31.1.2021

Illy on peräisin isommasta kissapopulaatiosta, josta hän saapui Rekuille lokakuussa sisaruksiensa Kaffan, Intenson, Libericon, Javan, Baristan ja Moccamasterin kanssa.

Illy on alusta asti ollut utelias ja rohkea pentu ja ihmiseen onkin jo kotihoidossa totuttu. Hän ei kuitenkaan ole kiinnostunut ihmisen sylistä, rapsuttelu on joskus kivaa ja sohvalla saatetaan tulla ihmisen viereen nukkumaan, mutta nostaa häntä ei saa, ainakaan vielä. Käsittely on tämän pienen tytön mielestä epäilyttävää ja vaatiikin lisää totuttelua. Kynsiä ja hampaita ei kuitenkaan kauheasti käytetä, mutta rimpuilua esiintyy sitäkin enemmän sekä ihmiseen luodaan järkyttyneitä katseita, “kuinka sinä kehtaat tehdä näin minulle?!”. Uudelta kodilta toivotaan siis kärsivällisyyttä ja ymmärrystä että kyseessä ei ole mikään sylikissa, vaikka hän kuinka söpö ja halittavan näköinen olisikin.

Illy on luonteeltaan hieman poikatyttömäinen, hän riehuu kovasti veljiensä kanssa ja on todella aktiivinen. Paras painikaveri on kuitenkin sisko Kaffa, jonka kanssa Illy etsiikin yhteistä kotia. Painiottelut eivät kuitenkaan tälle kaksikolle tule olemaan tarpeeksi, vaan tytöt tulevat tarvitsemaan paljon aktivointia kaksijalkaisilta perheenjäseniltään. Kaikki lelut ovat kiinnostavia, hiiristä huiskiin ja palloratoihin. Verhoissa on myös kiva roikkua, sälekaihtimia on kiva säädellä ja sohva saa kyytiä, kun siihen on kiva upottaa kynnet ja liukua pitkin lattiaa vauhdikkaasti.

Ihan pienten lasten perheeseen emme tätä parivaljakkoa suosittele, mutta vanhemmat lapset olisivat varmasti ok, kunhan ymmärtävät antaa kissalle omaa tilaa. Koiria nämä pennut ovat nähneet ovenraosta ja niistä ollaan oltu todella kiinnostuneita, joten koiraystävät voisivat varmasti toimia näiden siskosten kanssa, kunhan tutustuttaminen tehdään hitaasti ja eläinten ehdoilla.

Näillä pennuilla on ollut hyvin sitkeää virusperäistä flunssaa, joka aiheuttaa vielä muutamia aivastuksia silloin tällöin, sekä silmien pientä rähmimistä tai räkää. Tämä saattaa myös hieman pahentua muuton aiheuttaman stressin takia, mutta pitäisi rauhoittua suht nopeasti kotiutumisen jälkeen.