Illuusia (nyk. Illuusia Isabella)

Lisätty sivulle: 2015-04-07

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Illuusia (nyk. Illuusia Isabella)
9.5.2015 Illuusia muutti omaan kotiin Helsinkiin toisen tyttökissan kaveriksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

Meillä menee ihan hyvin, vaikka tytöt vähän kyräileekin vielä toisiaan. Almalla on odotetusti ollut hieman vaikeuksia hyväksyä uutta tulokasta reviirilleen, mutta tästä huolimatta Issu on rohkeasti ottanut minut mammakseen ja uskaltaa kyllä hakea huomiota. Ja voi sitä onnea, kun aina välillä pääsee tänne Alman ja mun valtakuntaan, eli sänkyyn, kellimään! Kehrää kuin leijona tuo pikkuinen hupsu. :) Issu on kyllä tosi leikkisä ja paljon olenkin sen kanssa leikkinyt onkilelulla. Kaikki lelut, joista Alma ei ole koskaan tykännyt, kelpaa kyllä Issulle paremmin kuin hyvin. :D

Summa summarum: kyllä tämä tästä suttaantuu. :) Vaikka tytöt ei tule toimeen parhaalla mahdollisella tavalla, niin on ollut myös hetkiä, jolloin ovat nuuskineet toisiaan ilman sähinää ja muutaman kerran ollaan kaikki kolme katsottu telkkaria yhdessä mun sängyssä. Tosi onnellinen olen siitä, että Issu tänne muutti ja paljon iloa ja naurua on neiti tuonut tullessaan! Niin ja kun Illuusia on niin mahtavan upea nimi, oli pakko ristiä hänet Illuusia Isabellaksi. Oikein sopiva nimi tuolle peikkotytölle mielestäni! t. Sini

***

Leikattu naaras, noin 2-3 v.

22.4.2015 Illuusia (kavereiden kesken Issu) on asustellut hoitopaikassa jo monta viikkoa ja olisi valmis muuttamaan omaan loppuelämän kotiin, mielellään toisen kivan kissan kaveriksi.

Hoitajan mukaan Issu on aktiivinen ja utelias nuori kissa. Alun ujoudesta ylipäästyään se on sosiaalinen ja aina valmis leikkiin tai rapsutuksiin. Jos leikittäjää ei ole saatavilla, Issu keksii puuhaa itse ja on touhukkaana etsimässä uusia mahdollisia leluja tai painimassa Mörkösen kanssa. Väsyn tullessa rapsuttelu on ykkösjuttu, joka otetaan vastaan kovalla hurinalla, puskemisella ja spagetiksi rapsuttajan käsiin heittäytymällä. Todella hurmaava pieni kissa!

7.4.2015 Illuusia (vaaleanruskea) ja Mörkönen (musta) ovat kotoisin savolaiselta maatilalta. Neidit ovat tosi hurmaavia, kilttejä ja hurisevia. Ruuasta pitävät kovasti, samoin leikkimisestä ja rapsutuksista. Neidit pitävät kovasti toistensa seurasta ja aamulla usein onkin matot huiskis haiskis. Neidit ovat melko reippaita, mutta eivät ole tottuneet hoitotoimenpiteisiin aiemmassa elämässään, joten siihen täytyy hieman totutella. Tytöt muuttaisivat mielellään aikuiseen rauhalliseen kotiin joko yhdessä tai reippaan kissakaverin seuraksi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.