Ilkka

s. 2007 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Espoo (sijaiskodissa)

Kiltti seniorikissa Ilkka etsii omaa kotia.

12.3.2023

Ilkka saapui Rekuille marraskuussa 2022, kun omistaja ei enää pystynyt hänestä huolehtimaan. Luonteeltaan Ilkka on todella sosiaalinen, mutkaton ja välitön, jopa sijaiskodin pientä koiraa kohtaan. (Koira ei ole Ilkasta aivan samaa mieltä.) Puheliaisuus on yksi Ilkkaa hyvin kuvaava piirre. Ilkka on hyvin seurallinen, mutta tykkää välillä myös vetäytyä lepäilemään itsekseen. Sylikissa Ilkka ei sijaiskodissa ole ollut, mutta tykkää kyllä muuten seurasta, rapsutuksista ja olla lähellä, ja välillä asettuu viereen köllimäänkin.

Ilkka sairastaa kilpirauhasen liikatoimintaa ja hän saa siihen lääkitystä kahdesti vuorokaudessa. Nestemäisen lääkkeen ottaminen sujuu Ilkalta hyvin, kun ennen ja jälkeen saa nameja. Ilkalle on tehty hammashoito, jonka yhteydessä hampaita on poistettu. Jatkossa Ilkan suun tilannetta on seurattava vuosittain mm. röntgenkuvilla. Ilkalla on ollut myös hengityksen vinkumista ja rohinaa, jota on hyvä seurailla uudessa kodissa. Uudessa kodissa tulee olla kokemusta kissan perustoimenpiteiden tekemisestä kuten lääkitsemisestä.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Meri / 0452173930

Soittoajat: Sopimuksen mukaan

merirekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Ilkka

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.