Iki

Lisätty sivulle: 2009-07-31

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Iki
13.9.2009 IKI SAI KODIN ESPOOSTA KOLMEN KISSAN JA KOIRAN KAVERINA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

28.3.2010 Hei, Vaikka Alex kissamme kuolikin tammikuussa äkillisesti, niin Iki-kissalle kuuluu hyvää. :)

Syyskuussa 2009 kun Iki tuli meille, niin kisu kotiutui nopeasti ja oli tosi rohkea, ei mennyt kuin muutama päivä ja tämä pikku kisu oli jo tullut tutuksi niin 3 kissamme kuin koiramme Leevinkin kanssa. :)

Iki on ihan älyttömän hellyydenkipeä kissa ja joka yö painautuu ihmisen viereen
ihan kiinni ihmiseen nukkumaan. Varsinkin tyttäreeni Minttuun (8v.) Iki on todella kiintynyt. Hakeutuu aina tytön viereen ja syliin nukkumaan. Ja voi sitä kehräyksen määrää. :) Iki on myös todellinen sylikissa. :) Sen kun ottaa syliin, niin heittäytyy ihan löysäksi siihen nukkumaan eikä halua pois millään. Kerrankin poikani tyttöystävä oli meillä käymässä, niin sanoi että hän aamulla touhusi toista tuntia niin, että Iki nukkui toisessa kädessä ja toisella hän keitti kahvia, luki lehteä ym. Vaikka meillä oli ennestään 3 sosiaalista kissaa, niin Iki vie kyllä sosiaalisuudellaan voiton kaikista. :)

Ikistä ja Misusta kehkeytyi nopeasti parhaat kaverit ja ne paljon leikkivätkin
yhdessä. Misu (oranssi kissa) kun on kanssa vasta 1,5-vuotias, niin virtaa riittää kummassakin. :) Iki on pysynyt terveenä ja kaikki on hyvin. :)

Yst.terv, Lea + karvakuonokatras

p.s. Liitteenä kuvia.

****

31.7.2009 Turussa

Iki on Suomesta löydetty pieni kissatyttö, joka on löydetty luonnosta heikossa kunnossa. Iki siirtyi keinoemon luokse Turkuun ja nyt Iki on vahvistunut ja oman kodin etsintä voi alkaa. Ikin omat sisarukset eivät selvinneet, mutta Ikillä on ollut kaverina hoitokodissa toinen hieman nuorempi pentu, jonka kanssa painitaan ankarasti. Iki on tällä hetkellä n. 6 viikkoa vanha ja Iki on luovutusiässä 11.9 lähtien.

Iki on reipas ja erittäin ihmiystävällinen pentu. Ihmisen tullessa huoneeseen Iki juoksee ihmistä katsomaan ja saattaa kiivetä olkapäälle maailmaa ihmettelemään. Iki tottuu hoitokodissa myös koiriin. Iki osaa käyttää hiekkalaatikkoa ja syömistä opetellaan parhaillaan, tosin tissibaari on ihan ehdoton, eikä Ikiä ruoka vielä kauheasti kiinnosta. Ikiin voi tulla tutustumaan Turussa sijaitsevaan hoitokotiin.

Iki luovutetaan uuteen kotiin madotettuna, rokotettuna ja turvasirutettuna. Kulukorvaus pennusta on 100 euroa ja se sisältää yllämainitut toimenpiteet.