Iki (nyk. Aino)

Lisätty sivulle: 2011-08-01

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Iki (nyk. Aino)
17.9.2011 IKI MUUTTI OMAAN KOTIIN TURKUUN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

****

24.9.2011 Moikka! Tässä hieman päivitystietoja Ikistä (nyk. Aino). Aino on kotiutunut oikein hienosti uuteen kotiinsa. Koirani Onni ja kissani Väinö olivat aivan myytyjä kun Aino pääsi ulos boxista. Kunnon AD/HD pakkaus tuo Aino tuntuu olevan ja ruokakin maistuu pikkuneidille, kun ei omatkaan enää tahdo riittää vaan tarvitsee emännän lautaselle tunkea. :) Aamuisin ja iltaisin on aina kovin meno päällä ja lattia saa silloin kyytiä! Valjaita kokeiltiin tänään ensimmäistä kertaa ja hyvin tuntui leikitkin sujuvan niiden kanssa.

Terv. Pirita

****

NAARAS, noin 2,5-3kk (elokuun alkupuolella 2011) Vantaalla

23.8.2011 Nyt on käyty saamassa tehosterokotuksetkin ja Iki sisaruksineen olisi kaikin puolin valmiina lähtemään omaan kotiin.

1.8.2011 Satakunnasta olevat suloiset sisarukset Helo, Iki ja Harvia ovat saaneet nimensä kiuasmerkkien mukaan, sillä tullessaan hoitoon ne sähisivät yhdessä kasassa kuin pieni saunankiuas. Nyt parin matolääkekuurin ja sosiaalistmisen jälkeen sähinä on tiessään ja tilalla on suloinen kehräys. Pennut ovat käyneet eläinlääkärissä saamassa rokotuksen ja mikrosirun, joten nyt pitäisi vain löytää kaikille ne omat kodit, joissa mieluusti olisi mukavaa kissaseuraa jo valmiina, sillä pennut ovat kovin kiintyneitä toisiinsa ja tahvoisivat mieluusti kissaseuraa myös jatkossa.

Kolmikko asutaa tällä hetkellä meidän makuuhuoneessa ja täytyy sanoa, että se huomio minkä sain osakseni taas eilenkin illalla nukkumaan mennessä oli ihan hämmentävää. Hurinaa, puskemista, silmäripsien putsausta, kainaloon tunkemista ja kaikenlaista suloista kissanpentutoimintaa. Tämän ihanan kolmikon kaksi sisarusta on vielä talon vintillä, sillä niitä ei ole saatu kiinni, mutta pidetään peukut pystyssä että koko sisaruskatras saadaan talteen!

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.