Iivo

Lisätty sivulle: 2012-09-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Iivo
28.12.2015 Iivo muutti uuteen kotiin Helsinkiin.

***

6.11.2012 Iivo muutti omaan kotiin Vantaalle ainoaksi kissaksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

28.12.2015 Ohessa pari kuvaa Iivosta uudessa kodissaan. Pari ensimmäistä tuntia Iivo vietti joko sängyn tai sohvan alla ja kerran Iivo eksyi vaatekomeroon, kun etsiessään rauhallista nurkkausta, josta pelottava täti ei löytäisi karvakuonoa. Myöhemmin illalla Iivo jo uskaltautui syliin ja leikki pallolla, joten eiköhän meidän kahden yhteiselo ala ihan mukavasti sujumaan.

4.1.2015 Hei, hyvin yhteiselo sujuu, Iivosta on tullut tärkeä perheenjäsen. Huomenna pitäisi viedä kollli hammaskiven poistoon.. Hyvää alkanutta vuotta!

21.10.2013 Yhteiselo on sujunut oikein mallikkaasti ja kotia olisi nyt vaikea kuvitella ilman Iivoa. Iivo on edelleen hyvin ihmisläheinen löllykkä ja hakee aina tilaisuuden tullen syliannoksen ja rapsutukset. Oheisessa kuvassa Iivo on lintujen kyttäyspaikallaan lempiköllöttelyasennossa. :)

14.11.2012 Tervehdys, Iivo on asustanut meillä nyt reilun viikon ja kotiutunut oikein mukavasti. Alkuarastelu meni melko pian ohitse ja nyt Iivo on aivan kotonaan. Hieman lasten vilkkaat ja meluisat leikit vielä jännittävät, mutta muutoin on Amandankin kanssa mennyt ihan mukavasti. Eilen saatiin kiipeilypuukin, joten sinne pääset nyt turvalliseen tähystysasemaan tai vain nokosille. Iivo on kyllä loistava katti. Iivon silityskiintiötä ei taideta hevillä saada täytettyä, aina on valmis kyhnytettäväksi ja tulossa syliin heti tilaisuuden tullen. Mutta toisaalta myös pitkämielisyyttä ja hermoja tuntuu katilta löytyvän. Iivon ja meidän yhteiselo sujuu siis todella hyvin. :)

***

Leikattu uros, noin 11kk (lokakuussa 2012), kotihoidossa Helsingissä

24.10.2012 Lisätty kuvia ihanasta Iivosta. Missä on Iivon ikioma ihminen, jonka syliin poika saa käpertyä kehräämään?

17.10.2012 Leppoisa Iivo odottaa kovasti jo omaan kotiin pääsyä.

5.10.2012 Iivo kävi tänään kastroitavana ja tehosterokotuksessa, ja tämä hurmaava herrasmies olisikin valmis muuttamaan omaan rakastavaan kotiin. Iivosta on kuoriutunut suloinen löllykkä, joka tepastelee heti syliin kun istuudun sohvalle. Sylissä sitten kehrätään ja kiehnätään niin kovasti ja antaumuksella, että herra tipahtaa sylistä lattialle, hassu poika <3

29.9.2012 Iivo on ihana kollipoika, joka alkuun tutkailee uusia asioita hieman kauempaa ja tekee varovaisemmin tuttavuutta. Iivo saapui uuteen hoitopaikkaan eilen, ja muutaman tunnin jälkeen herra rentoutui ja voi sitä puskemisen ja kehrämisen määrää. Iivo on sellainen pohdiskeleva kissa, joka kaipaa oman ihmisen huomiota. Iivo sopisi aikuiseen perheeseen, jossa voisi olla rauhallinen kissakaveri odottamassa. Iivo on samassa hoitopaikassa Ingan ja Iivarin kanssa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.