Iivi

Lisätty sivulle: 2014-04-22

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Iivi
28.5.2014 Iivi sai kodin Tampereelta kahden kissan kaverina.

***

Leikattu naaras, noin 1,5 v.

22.4.2014 Iivi on kiltti ja ystävällinen kissa, joka on tuotu suoraan kodista tarhalle viime marraskuussa. Iivi tykkäsi kavuta syliin rapsuteltavaksi ja nautti muutoinkin saamastaan huomiosta. Iivi voisi muutta omaan kotiin kiltin tyttökissan kaveriksi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on leikattu ja sille on tehty sienitesti. Yli 6 kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV -testit. Kissalla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissa luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.