Iituli

Lisätty sivulle: 2017-05-19

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Iituli
23.8.2017 Iita ja Nasu saivat yhteisen kodin Kärkölästä.

***
Kuulumisia ja kuvia kodista:

25.8.2017 Täällä menee mukavasti. Iita ja Nasu nauttivat, kun porukka silittelee ja rapsuttelee. Ruoka on maistunut yllättävän hyvin. Jo tulopäivänä meni heilahtamalla kaksi ateriaa. Kolmas oli ehkä jo liian rajoilla. Kissanmintulla täytetty kalalelu on ihana. Sitä tönitään ja hierotaan poskiin ja napataan toiselta itselleen. Taloa vielä tutkitaan, että opitaan kaikki kivat kolot. Yläkerta varsinkin kiinnostaa. Kiipeilypuu on kovassa käytössä. Palvelijan pitää asettaa se vielä toisenlailla, koska siitähän pääsee mukavasti livahtamaan yläkautta makuuhuoneeseen. Valjaat on hankittu ja niiden pitoa aletaan harjoittelemaan huomenna. Hetken kerrallaan. Ulko-ilma tuntuu kiinnostavan kovasti. Ikkunasta haistellaan nenä tuhisten. Sylissä ei ainakaan vielä viihdytä, kuin kolme sekuntia ja taas mennään. Vessat on löydetty ja siististi toimitettu asiat niissä. Tällä hetkellä talossamme on onnellisempia ihmisiä ja rakastettuja kissoja.

***

Leikattu naaras, noin 5 v, kotihoidossa Vantaalla.

9.8.2017 Iitalla ja Nasulla olisi kiire löytää koti, sillä niiden kotihoitaja on lähdössä syksyllä reissuun. Missä viipyy näiden suloisten tyttöjen rakastava koti?

1.7.2017 Iita odottaa edelleen sitä omaa kotia. Iita on ihana ja reipas kissaneiti, jonka tavat ovat jo käyneet kotihoitajalle tutuksi. Parasta puuhaa on ikkunasta lintujen, oravien ja naapureiden tarkkailu! Iita on vastassa ovella lähes aina kotihoitajan tullessa kotiin, juttelee ja seuraa kotihoitajaa kunnes on saanut ne ensimmäiset kunnon rapsutukset. Iita on vallannut sängyn omaksi paikakseen ja siellä odotteleekin iltaisin nukkumaanmenoaikaa, jolloin tämä neiti leipoo, puskee ja pyörii, kunnes saa rapsutuksista tarpeekseen ja asettuu kotihoitajan kylkeen nukkumaan. Myös siskonsa kanssa välillä touhuavat, etenkin raksuja tykkäävät aktivointileluista kaivaa. Ihanan rauhallista yhteiseloa, johon myös kaikki vierailijat on toivotettu kehräyskuorolla tervetulleeksi. Missä olisi näille suloisille neideille se loppuelämän koti?

19.5.2017 Iituli ja kaverinsa Nasuli eli kutsumanimiltään Iita ja Nasu etsivät uutta kotia itsestään riippumattomista syistä. Kissat ovat eläneet yhdessä sisäkissoina.

Iita on ihana mustavalkoinen rauhallinen tyttö. Kova kehräämään ja oikein kiltti, selällään kellottaa ja nauttii rapsutuksista. On ottanut tavakseen kotihoitajan sängyssä odottaa nukkumaanmenoaikaa, jolloin kehräys on kova ja parhaan nukkumapaikan haku alkaa. Iituli tykkää nukkua kotihoitajan vieressä. Iitulin aika kuluu enimmäkseen rauhallisissa merkeissä. Välillä toki siskonsa kanssa touhuilee.

Ruoan suhteen Iita on vähän nirso. Tosin eläinlääkärissä käydessä olikin paino vähän ylipainon puolella, joten jatkossa on ihan hyvä ruokamääriä tarkkailla uudessa kodissa. Iita ei varsinaisesti sylissä viihdy, mutta muuten ihmisen seura on parasta ja rapsutuksia ei voi koskaan saada liikaa! Iita ja Nasu etsivät ensisijaisesti yhteistä kotia, jossa on aikaa antaa niille huomiota ja hellyyttä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.