Iitu (nyk. Keksi)

Lisätty sivulle: 2012-12-29

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Iitu (nyk. Keksi)
13.3.2013 Iitu muutti omaan kotiin

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

9.10.2013 Keksi asettui melkeinpä heti taloksi kun kotiin pääsimme. Ensimmäiset pari päivää menivät Maidon kanssa haistellen ja vähän sähistellen, mutta nykyään tytöt nukkuvat päällekäin yhteisellä tuolillaan iltaisin ja öisin kiivetään porukalla meidän raukkojen päälle nukkumaan. Keksi on varsinkin ihan täysin vaimooni Linzaan ihastunut – koko ajan pitää olla jaloissa ja puhumassa. Tyttö on nimittäin hyvin puhelias ja äänekäs! Kaikenlaista surinaa, naukumista ja ääniä pääsee vähän väliä ja töistä tullessa kotiin hän on yleensä ensimmäisenä vastassa.

Neidin energiat eivät myöskään ole laskeneet. Edelleen ollaan touhuamassa ja kataluuksia aiheuttamassa. Keksi on todella rohkea tyttö, mutta unohtaa usein oman turvallisuutensa. Kaikkialle kiivetään, eikä yleensä mietitä miten tullaan alas. Maitokin on oppinut että kun Keksi saa päähänsä että nyt on leikkimisen aika, niin silloin mennään eikä meinata. Iltaisin onkin turvallista odottaa, että tytöt jahtaavat toisiaan muutaman tunnin ennen kuin sammuvat täysin sohville tai sänkyyn tyynyjen päälle.

Kaikin puolin Keksi on kuitenkin valloittanut meidät ihan täysin ja on ollut hurmaava perheenlisäys. Lisäsin vielä tähän kuvan mukaan Keksistä ja Maidosta. Keksi on kasvanut huikeasti ja nopeasti, mikä aina jaksaa yllättää kun neiti päättää hypätä syliin kehräämään huomiota. Hyppiminen on muutenkin neidillä verissä; parimetriset hyllymme ovat ihan peruskauraa hänen vahvoille jaloille. Videotykin saimme kiinnittää kattoon, sillä aiempi paikka hyllyjen päällä on nykyään varattu Keksille, joka osoittaa heti mieltään jos tavaraa on laitettu hänen paikalleen.

Kaikkea hyvää!

Jesse & Linza

***

Leikattu naaras, noin 8 kk (synt. 2.7.2012), kotihoidossa Espoossa.

27.2.2013 Iitu ja Gretel saapuvat yhdessä kotihoitoon Espooseen 5.3. Tiedustelut suoraan kotihoitajalle.

27.1.2013 Lisätty pari uutta kuvaa uteliaasta Iitusta!

29.12.2012 Iitu on ihastuttava musta neitokainen, Iitulla on erikoisen kauniit kasvot. Iitu viihtyy sylissä ja antaa käsitellä itseään. Iitu on oikein tavallinen leikkisä nuori neiti, sosiaalinen ja iloinen pentu. Iitu ja Kiska ovat oletettavasti siskokset ja asuvat yhteisessä häkissä.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle