Iita

Lisätty sivulle: 2015-09-22

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Iita
15.10.2015 Iita muutti omaan kotiin Hyvinkäälle tyttökissan kaveriksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

21.10.2015 Iitalla on mennyt mukavasti ja pikkuhiljaa se alkaa tottua meidän perheeseen. Ensimmäiset päivät Iita vietti kokonaan meidän tytön huoneessa, erityisesti Iita tykkää nukkua tytön vieressä öisin. Muutaman päivän jälkeen Iita on saanut vierailla myös muualla kodissamme lyhyitä aikoja ja eilen Iita tutustui myös meidän Vilma kissaan. Vilma ei juuri ole vielä innostunut Iitasta, kovasti seuraa nopean ja reippaan tytön leikkejä, mutta toisaalta hieman pelottaa moinen vauhti. Tänään olivat jo samalla sohvalla noin metrin päässä toisistaan. Jos Iita erehtyy liian lähelle Vilmaa, niin Vilma on hieman puhissut ja poistunut itse paikalta, toisaalta kuitenkin se on käynyt myös itse haistelemassa Iitaa. Mutta hiljaa hyvää tulee, luulisin, että näistä neideistä tulee vielä kaverit, kunhan tottuvat toisiinsa.

Kovin kiinnostunut Iita on kaikesta mitä tapahtuu ja mielellään myös osallistuu kaikkeen, suihkun äänet kyllä pelottaa. Lasten kanssa tykkää leikkiä, pienet hiirilelut ovat aivan parhaita. Aamuisin on hellyyden kipeä, kun yöllä kukaan ei rapsuttele ja lähes kiipeää syliin silitettäväksi. Meillä on siis kaikki mennyt hyvin, toivotaan että Vilmakin vielä reipastuu!

***

Leikattu naaraspentu, synt. 7/2015, kotihoidossa Espoossa. Luovutus aikaisintaan 30.9.2015.

22.9.2015 Iita on pentueen rohkeimmasta päästä. Hän kehräilee ihmisen tullessa paikalle, etenkin ruoka-aikaan, mutta ei jää silityksiä odottamaan vaan pian jo kirmailee pitkin kylpyhuonetta! Kaikenlaiset lelut kiinnostavat ja saavat kyytiä. Iitan uusin lempileikki on tiputtaa vaatteita pyykkitelineeltä alas. Sylissä pikkuinen ei jaksa kauaa olla, kun maailma taas kutsuu. Iita arvostaa kissaseuraa, ja muuttaisi mielellään oman sisaruksen kanssa samaan kotiin.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.