Iisa

Lisätty sivulle: 2006-12-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Iisa
11/2005 IISA SAI KODIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

12/2005 Hei, tässä kuulumisia Iisa-kisusta, joka tuli meille 26.11.05 Tallinnasta. Matka Länsisatamasta uuteen kotiin sujui rauhallisesti. Iisa kurkisteli kuljetuslaatikosta uteliaana ja perillä tutustui ympäristöön rennosti loikoillen turvallisen ison nojatuolin uumenista. Syötimme sille pikkuisia kanapaloja sormin ja hyvin maistui. Vähitellen se alkoi tutustua ympäristöönsä ja uskaltautui rohkeuden kasvaessa myös portaisiin ja niitä pitkin alakertaan. Parissa päivässä se oli jo kuin olisi ollut meillä aina. Vieraita Iisa pakeni aluksi pöydän alle, mutta ilmestyi pian näkyviin huomattuaan, ettei mitään vaaraa ollut. Luonteeltaan se on hyvin sosiaalinen, leikkisä ja vilkas.

Ensimmäinen lääkärireissu on takana, samoin ensimmäinen vierailu kyläpaikkaan. Molemmat sujuivat hienosti ja Iisa sai paljon kehuja ihanasta luonteestaan. Öisin Iisa tulee usein viereen ihan kiinni ja ryhtyy kehräämään ja “lutkuttamaan” tassuaan. Samaa se tekee myös sylissä, jossa se viihtyy väsyttyään leikkimään. Sen lempipuuhaa on mm. television katselu (erityisesti jalkapallo kiinnostaa) ja sukkien vetäminen lipaston alalaatikosta. Ja tietysti karvaisella leluhiirellä leikkiminen. Kaiken kaikkiaan Iisa on sopeutunut valtavan hyvin ja siitä on tullut koko perheen rakas lemmikki. Haluaisin lopuksi lähettää terveiset niille, jotka hoitivat Iisaa Tallinnassa ja kiittää hyvästä hoidosta. Kiitos myös RekkuRescuen väelle! Liitän tähän mukaan pari kuvaa Iisan ensimmäiseltä illalta. Terveisin Sirpa

****

Iisa-tyttö on lokakuun alussa 2005 noin 3 kk ikäinen, kaunis ja kiltti tyttöpentu. Se on löytynyt Tallinnasta kadulta ja on kotihoidossa Tallinnassa.