Iiris (nyk. Ninni)

Lisätty sivulle: 2015-09-22

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Iiris (nyk. Ninni)
9.10.2015 Iiris sai kodin Helsingistä toisen kissan kaverina.

***

17.10.2015 Kuulumisia ja kuvia kodista:

Pikkuinen Iiris on nyt asustellut luonamme viikon ajan ja on kotoutunut oikein hyvin. Iiriksen nimi vaihtui, nykyään pienokainen kulkee nimellä Ninni.

Ninni oli tullessaan meille hyvin arka ja selvästi hieman peloissaan muutoksesta. Ensimmäinen päivä meni lähinnä pelokkaana sängyn alla. Iltaa kohden ihmisten seura ei enää kuitenkaan pelottanut niin paljon ja saatiin tyttö houkuteltua leikkiinkin.

Ninnin muutaman ensimmäisen päivän aikana kylässä kävi paljon uteliaita ihmisiä moikkaamassa pientä kissaa. Ninni ei paljoa arkaillut vieraita ja hyvin pian selvisikin, että tyttö on luonteeltaan erinomainen sylikissa. Kehräämistä jatkuu aina niin kauan kun Ninniä jaksetaan rapsuttaa.

Ensimmäiset päivänsä Ninni oli tosiaan makuuhuoneen oven takana eristyksissä talon toisesta kissasta, Nyytistä. Nyyti oli kuitenkin erittäin kiinnostunut pienestä tulokkaasta ja vahtasinkin oven takana aina mahdollisuutta nähdä Ninni oven alla olevasta raosta. Pian Ninnikin huomasi oven takana vahtivan Nyytin, ja kissat tutkivat ja tutustuivat toisiinsa oven läpi.

Ninnin viidentenä päivänä pieni kissa oli jo niin reipas ja rohkea, että päätimme yhdistää kissat. Kun ovi avautui Ninni juoksi vauhdilla Nyytin luo ja tutustuminen alkoi kunnolla. Nyyti otti pienokaisen odotettuakin paremmin vastaan. Vain pientä alkujännitystä oli havaittavissa, mutta pian kissat jo leikkivät yhdessä. Molemmat seuraavat toista joka paikkaan ja päiväunetkin otetaan aina yhdessä. Nyytin lempipuuhaa nykyään onkin antaa Ninnille päivittäin monta pesuhetkeä.

Ninni on oikein leikkisä pieni kissa, joka tykkää uusien paikkojen tutkimisesta kovin. Mitä pienemmän kolon Ninni löytää, sitä parempi sinne on yrittää päästä puristautumaan. Pienokaisella on myös erittäin hyvä ruokahalu. Jos ei ruoka-aikaan vahdi tarkkaan, saattaa Ninni yrittää Nyytinkin kupille jämiä puhdistamaan.

Olemme olleet oikein iloisia uudesta perheenlisäyksestä ja erittäin tyytyväisiä siihen, kuinka hyvin kotoutuminen on sujunut. Emme osanneet odottaa, että kissat ystävystyisivät näin hyvin ja vieläpä näin nopeasti.

Paljon terveisiä täältä vilinän keskeltä.

***

Leikattu naaraspentu, synt. 7/2015, kotihoidossa Espoossa. Luovutus aikaisintaan 30.9.2015.

22.9.2015 Iiris on pentueen rauhallisimmasta ja ujoimmasta päästä – tai niin ainakin pitkään luulin! Nyt tämä kaunokainen pinkaisee heti saunasta kylpyhuoneen puolelle, kunhan ovi hiukan raottuu. Vauhtia riittää, ja leikit sisarusten kanssa ovat Iiriksen mieleen. Sylissäkin Iiris malttaa jo olla, ja hän viihtyy myös ihmisen kainalossa sohvalla. Uudet paikat jännittävät vielä Iiristä, joten hänelle sopisi koti, jossa kissan annetaan rauhassa sopeutua uuteen ympäristöön ja ihmisiin. Iiris tarvitsisi itselleen myös kissakaverin, sillä hän viihtyy muiden kissojen parissa hyvin.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.