Iiris Lempinen

Lisätty sivulle: 2017-09-17

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Iiris Lempinen
18.10.2017 Iiris Lempinen sai kodin Helsingistä.

***

Leikattu naaras, aikuinen, kotihoidossa Vantaalla.

17.9.2017 Omaa rakastavaa syliä vailla on siro ja kaunis noin 5 vuotias kissaneiti Iiris Lempinen, jolla on hurmaavat eriväriset silmät. Iiris tuli Rekku Recuelle kodinvaihtajana itsestään riippumattomista syistä kaverinsa Katti Helenan kanssa.

Iiris tulee itse syliin ja nauttii siinä köllöttelystä, voi viettää pitkiäkin aikoja sylissä nautiskellen. Iiris on erittäin energinen kissa, joka vaatii virikkeitä ja leikittämistä. Kissa on hyvin utelias tutkimaan paikkoja, mutta ei pudottele tavaroita. Hiljainen tyttö, joka ei juuri pidä ääntä.

Ruuan suhteen Iiris on ainakin toistaiseksi ollut melko nirso, joten uudessa kodissa on hyvä varautua tämän prinsessan valikoivaan makuun. Myös maha on Iiriksellä ollut vähän sekaisin, mikä saattaa toki johtua myös sijaiskodissa tapahtuneesta ruokavalion muutoksesta ja uuden paikan aiheuttamasta jännityksestä.

Vieraat jännittävät Iiristä kovasti ja ainakin toistaiseksi se on piiloutunut vieraiden tullessa. Muutenkin Iiris säikähtää melko helposti, joten se sopisi parhaiten perheeseen, jossa ei ole pieniä lapsia. Iiris saattaisi olla tyytyväinen kodin ainoana kissana. Toisaalta reipas kissakaverikaan ei tunnu poissuljetulta ajatukselta. Iiris antaa harjata ja katsoa hampaat ja korvat, eli perushoitotoimenpiteiden pitäisi sujua ongelmitta. Lääkkeiden otto ei kuitenkaan ole Iiriksestä ollut kovinkaan mukavaa, vaan näissä tilanteissa on vähän pistetty vastaankin.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.
KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.