Iines

2008 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

21.3.2020 Iines muutti omaan kotiin Pirkkalaan ainoaksi rakastetuksi karvatassuksi.

28.3.2020

Ensimmäisen viikon kuulumisia uudesta kodista:

Viikko on kulunut siitä, kun hain Iineksen. Kissa on kotiutunut hyvin. Tulee lähelle, puskee, tykkää silityksistä, nukkuu vieressä ja päällä ym. Ruoka maistuu hyvin, mutta ei kuitenkaan liikaa.

***

Iines on vanhempi seurallinen rouva, joka viettää mielellään aikaa ihmisten kanssa.

1.3.2020

Iines on rauhallinen ja ylväs harmaa leidi, joka rakastaa ihmisten huomiota ja on täysin kesy sekä helposti käsiteltävä. Iines on lempeä luonne, joka ei turhia ujostele vieraitakaan paikkoja tai ihmisiä. Iines tarvitsee paljon ihmisseuraa, ja siitä saa erinomaisen kaverin löhöilyyn tai televisionkatseluun. Iines myös tykkää nukkua ihmisten kanssa sängyssä, ja se änkeääkin yöksi ihmisen viereen tai päälle nukkumaan.

Koska Iines on jo arvokkaaseen ikään ehtinyt daami, se ei jaksa innostua leikkimisestä kovin paljoa. Iines tulee hyvin toimeen muiden kissojen kanssa, ja muuttaisikin mielellään tutun kissakaverinsa Viivin kanssa yhteiseen kotiin, kunhan Viivillä olisi siellä ahkeria leikittäjiä tai nuori tyttökissa painikaverina. Kodissa jossa ihmisillä riittää paljon aikaa kissalle, Iines voisi sopeutua elelemään yksinkin. Iinestä ei ikänsä puolesta mielellään luovuteta kotiin jossa on pieniä lapsia.