Iidi

Lisätty sivulle: 2011-07-28

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Iidi
3.8.2011 IIDI JA NEITI NÄPSÄ MUUTTIVAT YHDESSÄ OMAAN KOTIIN ESPOOSEEN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

19.8.2011 Hei! Eli kuulumisia Iidi ja Neiti Näpsä -pentujen kotiutumisesta. Tytöt haettiin kotiin 3.8. ja molemmat osoittivat reippautensa heti marssimalla kopasta suoraan tutustumiskierrokselle. Uudet lelutkin saivat kyytiä jo ensimmäisenä iltana vaikka meitä uusia omistajia vähän vielä vierastettiinkin.

Nuorempi Iidi rakastaa märällä lattialla tassuttelua, köllii selällään sängyllä ja sylissä ja jahtaa palloja pitkin asuntoa. Näpsän suurena huvina on puolestaan Iidin väijyminen ja säikyttely sekä hurjat saalistusleikit. Molemmista on kuoriutunut jo oma persoonansa ja tytöt ovat jo parissa viikossa ottaneet paikkansa perheenjäseninä.

Kaverukset tulevat myös loistavasti toimeen keskenään – ovathan molemmat samasta hoitokodista peräisin. Uudet asiat tutkitaan aina yhdessä ja sängyllä köllöttelykin on mukavampaa kylki kyljessä.

Niin kissat kuin uusi kissakoti voivat siis hyvin!

Terveisin, Anne ja Juha

****

NAARAS, n.3kk (heinäkuun lopussa) Vantaalla

28.7.2011 Iidi tuli hoitopaikkaansa arviolta 3-4 viikon ikäisenä pienenä piiperönä, joukon pikkuruisimpana ja alusta asti huvitti ja hurmasi hoitotätiään sympaattisen pöllämystyneellä ilmeellään jonka perusteella voisi kuvitella ettei Iidi ole ihan se joukon terävin pikkukissa :D tyttö on hurmaava, kiltti, hiukan ujosteleva mutta ihmisen huomiosta pitävä pikku suloisuus ja tomera touhottaja. Iidi on alusta alkaen tottunut käsittelyyn eikä pahastu yhtään syliin kaappaamisesta ja muutaman pusun tuikkaamisesta :D Pikkuinen on päässyt tutustumaan myös hoitopaikan isoihin kissoihin ja tullut niitten kanssa toimeen ongelmitta. Iidi on samassa hoitopaikassa Pii, Siina, Santtu, Rusina ja Neiti Näpsä-pentujen kanssa.

Pennut ovat lähtöisin Vihdin “Kissapuutarha” -projektista, josta löytyy lisätietoja Rekku Rescuen keskustelufoorumilla täällä.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.