Ianka (nyk. Pouttu)

Lisätty sivulle: 2006-12-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Ianka (nyk. Pouttu)
3/2006 IANKA PÄÄSI OMAAN KOTIIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

22.9.2006 Pouttu on kotiutunut mainiosti kahteen kotiinsa, joiden väliä hän kulkee jo tottuneesti kuljetuskopassaan. Pouttu on alusta asti ollut oikein kiltti ja reipas kissa, joka tykkää hypätä olkapäälle tai puskea syliin. Ulkoilusta Pouttu pitää paljon. Käytössä ovat jo kolmannet valjaat kun kahdet aikaisemmat hän hoiteli (siis nuoli) jo käyttökelvottomiksi. Sisällä Pouttu osallistuu mielellään kotitöiden tekemiseen: auttaa sängyn petaamisessa, kylppärin lattian kuivaamisessa ja huonekasvien karsinnassa. Myös rappukäytävän traakkipuu saa ohimennen osakseen Puotun hellää huolenpitoa.

13.10.2006 Pouttu on oppinut jalon taidon: hän osaa avata kylpyhuoneen lattiakaivon kannen. Odotamme kauhulla koska hän päättää alkaa pudotella kaivoon esineitä, kuten hammasharjoja tms. Tähän mennessä kannen avaamisen motiivina on ollut hänen rakkaan vanupuikkonsa putoaminen ritilän välistä, tai sitten vain pelkkä viemärin avaamisen ilo. Kotoa lähtiessä täytyy nykyään muistaa laittaa painava kissanhiekkapellettipussi strategisesti sopivaan kohtaan suihkun lattialle, jollei illalla halua palata viemäriltä lemahtavaan kotiin.

Toinen, paljon ilahduttavampi tapa, on Poutun metsästyssaaliin eli leikkirotan esittely aamuin illoin. Rotta kulkeutuu aina aamuisin sänkyyni ja vaikka heitän sen sieltä pois, illalla kotiin palatessani rotta on taas tuotu näytille sängynpeiton päälle. On se niin suloista… :) Yhtenä iltana sain Poutun houkuteltua tyhjään ostoskassiin, jossa sitten kannoin häntä pitkin kämppää iloisesti heilutellen. Poutun mielestä tämä oli varsin jännää.

****

NAARAS noin 1v. kotihoidossa Turussa